Skocz do zawartości

Co do 35pln/rok?

lukas24

Rekomendowane odpowiedzi

na proste stronki np pod linkme to malina ;)

we wrzesniu zrobiłem akcje 10 roznych hostingow do 15zł/rok - pod linkme, do dziś wymiękł jeden tylko ;) a jeden ma czasem problemy - raz jest a raz niema, a tak to "rewelka".

No ale tak jak mówie - pod niewymagające stronki pod linkme czy coś :zeby:

Nie chodzi mi o strony pod swl, bo ja z tego nie korzystam i nigdy nie zamierzam, chodzi mi o zaplecza tematyczne.

Napisz email lukas24.24@o2.pl jeśli mam wobec Ciebie zobowiązanie.

direct admin jest szczególnie uciążliwy jeśli chodzi o zarządzanie bazami danych.

Direct Admin to najprzyjaźniejszy panel dla początkującego webmastera. CPanel to zakała i przerost formy nad treścią. Wiem, że nie mam racji, ale takie jest moje zdanie.

PS. Netmark o którym wspomina kolega wyżej to faktycznie dobry pomysł w tej cenie.

pozdrowienia

Dla tych, co lubią zdjęcia planet: Planety i ich zdjęcia, dla tych, co lubią katalogi stron: Podwójny katalog stron. Albo Idź do diabła.

• 2 tygodnie później...

Osobiście polecam netmark, mam tam 2 konta.

Szukam też kolejnego konta do 35zł za rok ale potzrebuje inne ip, jeden serwis z skryptem wp, zadnego spamu tam nie bedzie i mysle ze starczy 3-4gb na miesiac, moze ktos cos zapronowac co nie bylo jeszcze wymeinionew tym temacie i ma staz dluzszy niz rok ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności