Skocz do zawartości

Katalog Stron Wklepanych

thojro

Rekomendowane odpowiedzi

Jak jest ktoś zainteresowany nowo-postawionym katalogiem stron z ciekawej domeny :) to zapraszam do odwiedzania i dodawania swoich stron. Od razu zastrzegam - katalog jest MODEROWANY więc wszelkie wpisy, które będą sugerować spam od razu lecą - bez wyjątku! Każda strona będzie indywidualnie sprawdzana.

https://www.katalog.wklepaj.pl

Wszelkie propozycje mile widziane ;)

niezaindeksowany a juz A$ wisi :)

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

zgred :) przeszkadza Ci to w czymś? Co za różnica dla GA czy jest zaindeksowany czy nie, ważne że jest ruch na stronie i istnieje możliwość potencjalnego zarobku - a niby po co się stwarza darmowe katalogi? A niby po to by m.in. coś mieć z tego finansowo i zapleczowo. Gdyby był to jakiś SWL - to ok, przyjął bym twoją wypowiedź spokojnie, ale co ci ma GA do indeksacji?! Brak słów...

chodzi o to, że liczysz na to, że ludzie zaindeksują ci katalog i będziesz czerpać z tego profity za samo wrzucenie skryptu na domenę. Jak chce się coś mieć to trzeba coś dać. Źle o tobie po prostu świadczy obecna sytuacja bo:

chcesz zarabiać na czymś, czym się nie chcesz opiekować. jakbyś chciał się opiekować, to byś zaindeksował katalog zanim go opublikujesz.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

a tam, gniotek, daj spokój. przecież wpis się zaindeksuje dzięki temu forum. a jeśli nie, to autor nie będzie mieć z tego katalogu niczego.

tworząc zaplecze też coś z tego trzeba mieć. inaczej nikt by go po prostu nie udostępniał. dla mnie to obupólna korzyść. KONIEC OFFTOPU

jedyne co mi sie nie podoba to brzydkie logo. rzygac mi sie chce juz od tych wszystkich SEO masz fajna nazwe domeny, czemu nie zrobisz fajnego logo?

taka mala uwaga - w cleanurl popraw sobie polskie znaki na angielskie n. ż=z ą=a

spookypld, wyluzuj to tylko logo...

autor postawił katalog, żeby sobie ludzie dodawali strony, a nie dla podziwiania logo :)

P S

do tego Pana Dominika K. z góry - nie masz pojęcia jaki ja mam charakter :)

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Zależy mi również na wyglądzie i wraz z upływem czasu, będzie ewaluował również i wygląd ;) Puki co ile czasu miałem tyle wykorzystałem żeby uruchomić katalog, by zaczął się powoli rozwijać. Nie jest to pierwszy i mam nadzieję że nie ostatni w moim wykonaniu :D

swojej pracy nic nie włożyłeś

Po co stawiać katalogi? Po to by później ktoś zaczął szemrać i dawać bezpodstawną krytykę? Powiem tak, jeżeli jest ktoś chętny to zapraszam, natomiast jeżeli się nie podoba, że w ogóle ten katalog istnieje, to proszę nawet nie wchodzić ;)

• 7 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności