Skocz do zawartości

Katalog Stron Wklepanych

thojro

Rekomendowane odpowiedzi

Dobry jesteś a gdzie stare wpisy ???

Co 2 miechy zmiana skryptu i wszystko od początku ... myślisz, że nudno nam żeby się znowu dodawać?

Polskadirect.pl - Dobry katalog firm - Firmy od A do Z

REKLAMA od A do ZFIRMY REKLAMOWE – USŁUGI REKLAMOWE – AGENCJE REKLAMOWE – KATALOGI STRON I FIRMZAPRASZAMY DO REKLAMY

REKLAMA DŹWIGNIĄ HANDLU !

Skrypt freeglobes nie spisał się... baza się wysypała - dlatego nie chciałem już korzystać z tego skryptu i postawiłem na sprawdzonym otwarty-mini.

Cóż... przykro mi, że praca niektórych z was poszła na darmo, ale kapitalnie nic na to nie poradzę. ;)

jak to się wysypała ? pierwsze słyszę takie określenie na MySQL , myślałem, że tego nie da się zarżanąć :P Jak jej nie chcesz, to ja ją chętnie wezmę i "naprawię" , jeśli ma z parę kilo wpisów

Moje staruszki po liftingu, darmowe, zgodne z wytycznymi G, responsywne!

Katalog stron firm Zorb -/- Katalog sklepów Świat Zakupów -/- Katalog firm ProBi. PS Nie łatwo się dodać. ;)

A jeśli lubisz technologię, zwłaszcza bezzałogowce, to w wolnej chwili zajrzyj na InfoDron - info.dron.pl

btw, jeżeli nawet byłby jakiś błąd w bazie, zawsze można było wyeksportować wpisy na nowy skrypt ;P (albo drugi katalog freeglobes)...

Katalog nie jest zły :P Szablon na pewno go jakoś wyróżnia pośród setek szarych otwartych... ;D

Lepiej było postawić nowy, jak zostawić niedziałający...

Na pewno sytuacja ta i odświeżenie skryptu katalogu wpłynie pozytywnie na jego wzmocnienie - oczywiście nie bezpośrednio, bo zaraz krzykniecie że herezje głoszę :P , ale motywuje mnie to do zajęcia się tym tworem :P

weź kup seokatalog, skombinuj porządna skórkę, pobaw się a może wyjdzie coś ciekawego

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

fibonacci, dzięki!

Katalog cały czas przyjmuje nowe wpisy, praktycznie w ciągu kilku godz. wpisy są moderowane - później to nie odpowiadam jak długo, ale myślę że raz na 7 dni :)

W planie jeszcze nie jedna zmiana na plus, więc zachęcam do odwiedzania :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności