Skocz do zawartości

System płatności SMS

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Na łamach mojego serwisu chciałbym ogłosić konkurs. Odpowiedzi wysyłane byłyby SMS-em. Moje pytanie - z usług jakiej firmy najlepiej skorzystać?

Bardzo dziękuje za odpowiedz i mam nadzieję, że wątek siedzi w dobrym dziale :)

Witam,

Jestes zwyklym oszustem. Powinienes sie wstydzic za wyludzanie pieniedzy od ludzi! wyslalam smsa na podany numer. Byl wpisany prawidlowo a otrzymalam odpowiedz ze jest blad.

ostatnio coraz częściej dostaję tego typu mejle od niezadowolonych klientów, a błąd spowodowany, jakby nie patrzeć, jakimiś problemami w dotpay.pl ^^ więc tego typu problemy również należy uwzględniać przy wyborze systemu płatności :)

Witam,

Jestes zwyklym oszustem. Powinienes sie wstydzic za wyludzanie pieniedzy od ludzi! wyslalam smsa na podany numer. Byl wpisany prawidlowo a otrzymalam odpowiedz ze jest blad.

ostatnio coraz częściej dostaję tego typu mejle od niezadowolonych klientów, a błąd spowodowany, jakby nie patrzeć, jakimiś problemami w dotpay.pl ^^ więc tego typu problemy również należy uwzględniać przy wyborze systemu płatności :D

no i dlatego właśnie polecam cashbill.pl,

w ciągu kilku lat jak z nimi współpracuje tylko raz zdarzyła się awaria i to nie z ich winy a operatora

Mayko.pl - skuteczne pozycjonowanie stron www

Z drugiej jednak strony, każdy niezadowolony klient to kandydat na wiernego klienta - wystarczy trochę uprzejmości, jakiś upust czy gratis i każdy byłby zadowolony z takiego potraktowania, a nawet mógłby innym o tym powiedzieć :D nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności