Skocz do zawartości

kto umieszcza strony w katalogach?

zakręcony

Rekomendowane odpowiedzi

pytanie z tematu może zbyt ogolne, więc troche doprecyzujmy ;)

kto umieszcza ręcznie do moderowanych katalogów strony na których nic nie ma, są za to informacjie:

domena utrzymywana przez, zapraszamy w krótce

serwis w budowie, zapraszamy w krótce

strona w przebudowie, zapraszamy w krótce

i takie tam podobne bzdety...

oczywiście da piękne title, opis i to co jest wymagane, no jak bym nie sprawdzał co dodaje, to jak to sie mowi tip top

gdyby to były jakieś katalogi ogolnie dostepne, gdzie rozpracowano zabezpieczenia, ale akurat moje są wszystie autorskie, nigdzie nie udostepnione i automatem raczej strony nie są dodawane, gdyby były, nie mial bym 30 wpisów dziennie do przerzucenia na jednym katalogu (domenka kilku letnia - PR4, dużo site w indeksie), a dużo więcej... na innych nabierających mocy mam mniej wpisów, ale i tam mam takie kwiatki...

na co liczy ktos kto dodaje ręcznie takie coś do katalogu? że nie wejde i klepne bo łaske zrobił, że dodał wpis? jakies pomysły? bo mi nic normalnego nie przychodzi do głowy :]

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

liczy na przepustke do raju.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

uważaj na coś takiego. to nie są roboty dodające wpisy do katalogów, tylko roboty spamujące. na szczęście wygląda na to, że nie działają zbyt dobrze. ja takie coś miałem, że dostałem jedną wiadomość "Let's if this work" i linki do wiagry. Minęło kilka godzin i na stronie pojawiły się boty dodające mi setkę wpisów dziennie. imo albo to jest próba, czy przejdą zabezpieczenia albo jakiś zepsuty robot.

Sry, ale nie mogę się powstrzymać.

Welcome in Matrix. ;)

to raczej wyglada, jak by ktoś zbyt poważnie wziął rady, które sie tu czasem pojawiają i wygladaja tak:

"stronę należy zacząć pozycjonować zanim się ją skończy" - tu wygląda, że ktoś ma coś nie tak z rozumowaniem i dodaje strony, które nie zaczęto jeszcze budowac, wystarczy że ma domene ;)

- Reklama -

Oj wiesz, warto spróbować ;) Gdzieś się mu uda dodać i i linków się nazbiera przed startem witryny.

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

miewam też i takie rodzynki, że po wejściu na strone nie ma nic, tylko napis: domena na sprzedaż

ale title, description itd, taki stuknięty, że do łba by mi nie przyszło, że tam takie coś... o super portalach tematycznych na wordpresie z napisem: welcome world czy co tam mają na starcie nie wspominam ;)

no ale pola to perfekcyjnie naumieli się wypełniać, takie zmyły walą jak Smolarek senior w narozniku robił w swoich czasach z piłką kółeczka kręcąc ;)

- Reklama -

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności