Skocz do zawartości

"Boso przez swiat" Cejrowskiego zawieszone

Pakinter

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

a nie wylecial za swoje debilne poglady, za maniakolnosc religijna i za najezdzanie na wszelakie mniejszosci, gejow itd? zeby nie bylo, nie ogladam tego, ale pamietam ze czytalem jakies jego wypowiedzi i byly na poziomie rydzyka.

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

z jego 'debilnymi' poglądami zgadza się połowa polaków, tylko większość boi się głośno powiedzieć aby nie zostać uznanym za fanatycznych moherów z ciemnogrodu.

hehe tylko ze wiekszosc polakow to fanatyczne mohery z ciemnogrodu...

Nauka angielskiego online - https://www.e-angielski.com

Milano może najpierw ty udowodnij że połowa polaków, jest rasistami, homofobami i religijnymi fanatykami( takie poglądy ten Pan prezentuję poza swoim programem ), bo mi się wydaję że swoje twierdzenie wyssałeś z palca.

Śmieszne jest to że wywalili go z pracy panowie o podobnych poglądach jak on, widać że konkurencja na tym rynku odbiorców jest duża, ale popyt raczej mały :)

Jakbym miał możliwość zadecydowania w jednej sprawie to wszystkie publiczne telewizje typu TVP oraz publiczne radia bym zdjął z listy opłacanych z naszych podatków. Dlaczego mam płacić za takie polityczne gnioty jak TVP skoro 100 razy lepszy Polsat czy TVN utrzymuje się za własne biedronki ? Dodatkowo stacja publiczna a wszystko poprzecinane reklamami. Jeżeli TVP uważa się za dobrą stacje to bez naszych pieniędzy sobie poradzi, jak nie to widocznie nie była nic warta. I już by można było ładnie łatać tymi pieniędzmi dziurę budżetową.

Ja sie z nim zgadzam ze wszystkim oprócz kwestii religijnych :)

Dla tych co lubią na biało i dla tych co na czarno:
logo_ap.jpg godmodelogo.jpg

Milano może najpierw ty udowodnij że połowa polaków, jest rasistami, homofobami i religijnymi fanatykami( takie poglądy ten Pan prezentuję poza swoim programem ), bo mi się wydaję że swoje twierdzenie wyssałeś z palca.

Śmieszne jest to że wywalili go z pracy panowie o podobnych poglądach jak on, widać że konkurencja na tym rynku odbiorców jest duża, ale popyt raczej mały :)

Cejrowski, który pewnie więcej dni w roku spędza z czerwonoskórymi niż z białymi jest rasistą? ciekawe ...

Co do homseksualizmu, zgadzam się z Cejrowskim, to jest nie zgodne z naturą, to jest choroba którą należało by leczyć, ale z drugiej strony nie obchodzi mnie kto z kim co robi w łóżku :)

Tworzenie, wsparcie sklepów na Prestashop GoPresta.pl zapraszam do współpracy

Jakbym miał możliwość zadecydowania w jednej sprawie to wszystkie publiczne telewizje typu TVP oraz publiczne radia bym zdjął z listy opłacanych z naszych podatków. Dlaczego mam płacić za takie polityczne gnioty jak TVP skoro 100 razy lepszy Polsat czy TVN utrzymuje się za własne biedronki ? Dodatkowo stacja publiczna a wszystko poprzecinane reklamami. Jeżeli TVP uważa się za dobrą stacje to bez naszych pieniędzy sobie poradzi, jak nie to widocznie nie była nic warta. I już by można było ładnie łatać tymi pieniędzmi dziurę budżetową.

Ja sie z nim zgadzam ze wszystkim oprócz kwestii religijnych :)

TVP prowadzi działalność dobroczynną polegającą na wspieraniu aktorów, którzy inaczej by zginęli.

Na seo się nie zna,na budowlance też nie to ich utrzymujemy z podatków :)

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Cejrowski, który pewnie więcej dni w roku spędza z czerwonoskórymi niż z białymi jest rasistą? ciekawe ...

Tak jeździ tam tak jak inni jeżdżą na safari, ogląda skansen i tam mu to pasuję( czasem zachowuję się jak biały Pan ). Jednak jak by jakiś Indianin zamieszkał obok niego w Warszawie, lub jakaś jego biała sąsiadka zaczęła umawiać się murzynem, to w świetle jego dotychczasowych wypowiedzi sądzę że by się bardzo zdenerwował. Hitler też był w koalicji z Japończykami, negocjował z Arabami, co nie znaczy ze podobało by mu się gdyby zamieszkali w Berlinie.

Wystąpił w reklamówce promującej partie polityczną, więc dlaczego ludzie się burzą że wyleciał z publicznej TV?

Jeśli większość Polaków ma podobne poglądy do Cejrowskiego to biada naszemu narodowi. Nietolerancyjny oszołom z ogromnym parciem na ekran. Oczywiście bardzo bystry inteligent, potrafiący promować swą osobę. Tak jak widzę tego pana Cejrowskiego.

Inna sprawa że telewizją publiczną źle się dzieje. Zapewnił nam to PiS do spółki z Samoobroną i LPR wraz z każdym poprzednim rządem, stawiającym na swoich „kolesi”.

Treningi WattUp.pl

Wystąpił w reklamówce promującej partie polityczną, więc dlaczego ludzie się burzą że wyleciał z publicznej TV?

https://www.youtube.com/watch?v=dzAzAZYy-ZM

Bo żyjemy w demokracji a nie w komunie. Każdy ma prawo do wypowiedzi

Na moje stwierdzenie, że nie jestem pracownikiem Polskiego Radia (moją audycję dostarcza Radiu firma zewnętrzna i to ona mnie zatrudnia na umowę o dzieło) oraz, że nie jestem w żadnym komitecie wyborczym, tylko występuję w reklamówce wyborczej usłyszałem, że to nieistotne.

----------------------

Prawdziwym patriotą jest ten, który nie ze wszystkiego jest zadowolony w swej ojczyźnie, to człowiek, który pragnie i walczy o to, by w niej było lepiej.

Karol Dickens

Witryna Biznesu - najlepsza promocja biznesu w sieci.

Jeśli większość Polaków ma podobne poglądy do Cejrowskiego to biada naszemu narodowi. Nietolerancyjny oszołom z ogromnym parciem na ekran. Oczywiście bardzo bystry inteligent, potrafiący promować swą osobę. Tak jak widzę tego pana Cejrowskiego.

Inna sprawa że telewizją publiczną źle się dzieje. Zapewnił nam to PiS do spółki z Samoobroną i LPR wraz z każdym poprzednim rządem, stawiającym na swoich „kolesi”.

no nie powiedziałbym. Wszystkie partie w naszym rządzie są po jednych pieniądzach. Tylko się utrzymać przy władzy i naładować PLNami kieszenie.

Pomimo to dalej wierzę w Polaków i zainteresują się partią UPR

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności