Skocz do zawartości

sandbox - jak sprawdzić czy strona jest w nim?

Versis

Rekomendowane odpowiedzi

Tak wogóle to niemoge wyświetlić Twoich stron i sprawdzałem to co Google ma w kopi. Chodzi o to, że Twoje podstrony (zrobione w subdomenach) to te same strony zobacz to co Google zapamiętał. wychodzi na to, że masz około 50 kopii strony głównej alesms .pl co G nie lubi.

Już tłumacze.

Dla onetu liczy się by prowadziło do strony jak najwięcej stron(stron główne of corz). Subdomeny są liczone tak samo jak strony(stron główne of corz) i są bardziej wartościowe od zwykłych stron np.:

dzwonki-nokia.alesms.pl jest bardziiej wartościowe od alesms.pl/dzwonki-nokia.html

Jak nie wieżysz to wpisz sobei do onetu hasło sms, jestem tam pierwszy, tak samo jak pod hasłem dzwonki, zobacz też linki (linki:alesms.pl).

btw. Onet chyba nei działa.

Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj

Jakiś czas temu obiło mi się o uszy, że w Onecie wysoko są (w większości) spamerskie strony, jak w Onecie jesteś pierwszy to w Google jesteś ostatni. Mniejwięcej taka jest zależność. Co do subdomen to myślę, że jednak powinno się je wykorzystywać w inny troche sposób. Nie jestem za powielaniem stron w ten sposób, zresztą w inny też nie.

To znaczy alesms jest pod onet i już tak będzie a x-sms chciałem dobrze wypozycjonować na googlach. Sądze że w ciągu tygodnia zmienie to na zwykłe strony(tylko na x-sms).

Jeżeli nie wiesz czemu mój post jest taki, a nie inny to zajrzyj tutaj

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności