Skocz do zawartości

Jak umieścić reklamy w Yandex.ru

proks

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Problem mam taki jak w temacie. Jest sobie wyszukiwarka yandex.ru i ma swoją sieć reklam kontekstowych podobnie jak adwords. Chcę tam umieścić reklamy, ale nie do końca się to udaje. Mam założone konto, ustawioną kampanię i żeby ją odpalić wystarczy wpłacić kilka rubli tylko jak?

Z pomocy na ich stronie wynika, że do ich systemu płatności money.yandex mogą przystąpić tylko podmioty z terenu fucking russian federation. Wszelkie dostępne metody płatności tesz mają te ograniczenia. Karta visa? owszem, pod warunkiem, że wydana przez RBR Bank albo Alfa Bank (oba sowieckie). Przelew przez internet? Czemu nie, ale wyłącznie z banków z listy (zgadnijcie w jakim kraju można spotkać te banki?)

Czy komuś udało się wpłacić im pieniądze i odpalić kampanię, jeżeli tak, to please napiszcie jak!!!

Jeszcze na koniec fragment ich faq:

Я живу не в России. Могу ли я привязать свою банковскую карту к счету в Яндекс.Деньгах?

Нет, не можете. В соответствии с пунктом 1 Соглашения об использовании системы «Яндекс.Деньги» пользователями системы могут быть только резиденты РФ.

witam

Mam ten sam problem , napisałam do Moneybookers , odpisali ze po utworzeniu u nich konta elektronicznego mogę wysłać pieniądze wszędzie .... po przeczytaniu Twojego postu mam wątpliwości czy tak się stanie , kilku moich znajomych poradziło sobie : mają znajomych w FR posłać pieniądze np Western Union lub na bank rosyjski ( co tez nie jest proste ) a owi znajomi przesyłają na Yandex... tylko brak owych znajomych którzy tam się łatwo godzą na korzystanie z usług Western Union i tak sobie szukam dojscia

Witam,

Problem mam taki jak w temacie. Jest sobie wyszukiwarka yandex.ru i ma swoją sieć reklam kontekstowych podobnie jak adwords. Chcę tam umieścić reklamy, ale nie do końca się to udaje. Mam założone konto, ustawioną kampanię i żeby ją odpalić wystarczy wpłacić kilka rubli tylko jak?

Z pomocy na ich stronie wynika, że do ich systemu płatności money.yandex mogą przystąpić tylko podmioty z terenu fucking russian federation. Wszelkie dostępne metody płatności tesz mają te ograniczenia. Karta visa? owszem, pod warunkiem, że wydana przez RBR Bank albo Alfa Bank (oba sowieckie). Przelew przez internet? Czemu nie, ale wyłącznie z banków z listy (zgadnijcie w jakim kraju można spotkać te banki?)

Czy komuś udało się wpłacić im pieniądze i odpalić kampanię, jeżeli tak, to please napiszcie jak!!!

Jeszcze na koniec fragment ich faq:

Я живу не в России. Могу ли я привязать свою банковскую карту к счету в Яндекс.Деньгах?

Нет, не можете. В соответствии с пунктом 1 Соглашения об использовании системы «Яндекс.Деньги» пользователями системы могут быть только резиденты РФ.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności