Skocz do zawartości

Problem z wskoczeniem do pierwszej 10

jaceko

Rekomendowane odpowiedzi

Trotyl - tu się niestety mylisz - SWL działają - 100 tyś gównianych linków da efekt taki jak kilkadziesiąt porządnych (na pewno się gdzieś tam znajdą),

jak odróżniasz gównianego linka od porządnego ? bo robiąc analize linków prowadzących do Twojej strony to widzie więcej tych gównianych niż tych porządnych no chyba ze to są te porządne linki w takim razie jak wyglądają te gówniane ? https://siteexplorer.search.yahoo.com/searc...r=sfp&bwm=i

Atakowanie skuteczności SWL, bez wiedzy o nich przynosi więcej szkód niz porzytku, rezygnacja z SWLi powinna wynikach z podstaw merytorycznych i pytania, czy jesteśmy w stanie sami dać taką moc :D

Powiem ci tak już raz się ośmieszyłeś wypowiadając sie o mocy SWL na drugi dzień po jego powstaniu , sugeruje żebyś drugi raz tego błędu nie popełniał , raczej każdy pokemon sobie zdaje sprawę z tego zeby ocenić moc systemu trzeba go po testować no chyba ze z Ciebie to taki fusowy wróżbita co zresztą by mnie nie zdziwiło po twoich wypowiedziach i Twoich definicjach :(

Panowie jeżeli nagły przyrost linków jest powodem do zestrzelania domeny to w czym problem ? juz tylu strzelało ;)

Marketing internetowy dla firm

hehe a Xann jak zwykle po zagotowaniu się stosuje swój numer z atakiem personalnym :D

zarzucasz innym ośmieszanie się, a znasz przysłowie które powiada że najciemniej jest pod latarnią? tak więc powiem ci że najbardziej na tym forum ośmieszasz się ty, szkoda że tego nie widzisz :(

respect.gifgoogle.gif

https://www.forum.optymalizacja.com/index.p...66139&st=15

Xann kazdy dostaje na miesiąc, a Ty mu dałeś na prawie 6 miesięcy, więc nie pisz że Cię nie zrobił wink.gif bo zrobił... i nie pisz, że nie czuje tematu, bo tu nie ma co czuć... chciał sie zabawic i to zrobił, padło na Ciebie... pech...

Bogusław Senator, firma Poczta Kwiatowa INC.

no ja błyszczeć tak jak ty nie chcę, wolę pozostawać w strefie cienia :D

nie pisałem o przykładach namacalnych jednak kto czyta forum ten zobaczy całokształt twórczości twej

jeżeli tak upierasz się przy tym przykładzie to ostatnio pisałeś o "nofallow", ja rozumiem, może nie ten klawisz na klawiaturze wcisnąłeś ale jeżeli i w kodzie skryptu było "nofallow" to już porażka :(

respect.gifgoogle.gif

Xann - ja nie bede sie wdawal w dyskuje

ale by to bylo takie skuteczne, to dysponujac takimi ilosciami punktow bys tylko przydziela do oslawionego dlugiego ogona, wbijal sie do top 1 itd.l i zgarnial kokosy

a ty palujesz sie na forum i smiecisz reklama gdzie sie da i pozyskac kazde konto pro

ale niestety zycie nie jest takie rozowe ...

..... tak więc powiem ci że najbardziej na tym forum ośmieszasz się ty, szkoda że tego nie widzisz :)

wiec jeżeli tym ośmieszaniem jest :

......

jeżeli tak upierasz się przy tym przykładzie to ostatnio pisałeś o "nofallow", ja rozumiem, może nie ten klawisz na klawiaturze wcisnąłeś ale jeżeli i w kodzie skryptu było "nofallow" to już porażka :)

......

to jakoś to przeżyje :)

ps. jesteś pewny ze ja robię wszystko osobiście ?

a ty palujesz sie na forum i smiecisz reklama gdzie sie da i pozyskac kazde konto pro

Lukas_79 było to mówione mimlon razy ale dla Ciebie powiem milion pierwszy

Wystarczy że użyjesz funkcji ignore - powiedz to takie trudne ???? NIe ty nie chesz tego zrobić ty se lubisz po prostu pogadać

Stosujecie pokemoniacką technikę używaną przez naszych polityków

jesteś złodziejem udowodnij mi że nie

Marketing internetowy dla firm

Że się reklamuje to fakt, ale ma system i jest obecny jak chyba jeszcze dwóch właścicieli. Reszta ginie w odchłani i ch..j wie czy system ich jeszcze działa czy nie bo na emila też nie ma odzewu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności