Skocz do zawartości

Wysoki skok w google

Rekomendowane odpowiedzi

White_Hat_SEO próbuje się bawić w experta... niestety... nie wyszuo.

Sam byłem przeciwny SWLom ale zainstalowałem sobie niedawno i po 5 dniach już mam wymierne wyniki :-) Oczywiście jest to jeden z 10 czynników które pomogły mi w pozycjonowaniu :-) ... e-web jest cienki jak sik pajonka borysa nabijewa... używam GotLinka :-)

Jestem właścicielem SEMURAI - agencja SEO oraz właścicielem VRnews.pl - wirtualna rzeczywistość

nic w google nie dzieje się z dnia na dzień, to co masz dziś musiałes natrobić sie jakis czas temu, G to taka zabawka z opóźnieniem...

dlatego po 3 dniach przestania czegokolwiek nie było by zmian :jezyk1:

co masz robić? pracuj nad stroną dalej...

- Reklama -

Podatki we Wrocławiu: biuro podatkowe wrocław

Miejscówa do parkowania przy Okęciu: parking okęcie

Wiem o czym piszę.

SWL używałem, w celach testowych.

obawiam się, że kompletnie nie wiesz o czym piszesz. Dopóki google nie zmieni diametralnie swojego algorytmu (a aby go zmienić musiałoby odejść od swojej fundamentalnej zasady cytatu) SWLe bedą skuteczne a ich skuteczność będzie zależała od dwóch czynników:

1. siły/mocy systemu i rodzaju (stały/rotacyjny)

2. umiejetności wykorzystania pkt.1

a dyskusje o etyce i zaleceniach google to wątek poboczny i moim zdaniem umiejętnie podtrzymywany działaniami marketingowymi korporacji , która wykorzystuje miedzy innymi takich jak Ty do swoich własnych celów (bez urazy sam nie wiesz jak można Tobą manipulować) :jezyk1:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

a dyskusje o etyce i zaleceniach google to wątek poboczny i moim zdaniem umiejętnie podtrzymywany działaniami marketingowymi korporacji , która wykorzystuje miedzy innymi takich jak Ty do swoich własnych celów (bez urazy sam nie wiesz jak można Tobą manipulować) :unsure:

Święte słowa panie Beerbant. Myślę że w dzisiejszych czasach 90% społeczeństwa twierdzi iż brzytwa służy do podrzynania gardeł i nawet nie wiedzą że mając odpowiednią wiedzę i umiejętności można się nią ogolić jak niczym innym na świecie.

wpisy podlinkuj e-weblinkiem 1k - 2.5k na 10-14 dni - daje fajnego kopa wpisom, a Twoja stronka ma stabilniejsze wyniki :unsure:

Wg mnie to nie do końca dobre podeście, właśnie część ludzi tak robi albo przywalają 10tys stałych linków na tydzień i potem zdejmują. W publicznych preclach, śmietnikach itp. to może i ma dobre chwilowe efekty, bo bez tego się nawet nie zaindeksuje wpis albo jak jakiś mocniejszy katalog/precel to się zaindeksuje i wypadanie po 24h z indeksu (może potem wróci/może nie). Po zdjęciu linków, Google może różnie potraktować wpis - np. wrzucić do suplementu, wywalić z indeksu itp. Do tego dochodzi fakt, że te linki często są ze spamów i zafiltrowanych stron. W sumie ja w ogóle nie jestem zwolennikiem swli, ale każdy ma prawo do swojej opinii :)

ZGORA - portal z poradnikami między innymi o webmasterstwie - szukasz porady - zajrzyj

Kobietyn - portal dla kobiet.

Webbest.eu

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności