Skocz do zawartości

Co to SWL?

paweljac

Rekomendowane odpowiedzi

"Myslenia to ty ludzi nie zmienisz tak dlugo jak najwiecej punktow z SWL jest ze smietnikow."

@salwek ja nie mam zamiaru zmieniać myślenia ludzi, bo i po co? Napisałem, że musi się zmienić myślenie ludzi, więc oni sami muszą do tego dojść.

"I to jest k.. na polskim rynku chore. Zamiast zrobic cos swoja praca to taki debil jeden z drugim wali po konkurencji SWLami."

Na polskim? A poza polskim rynkiem takie praktyki są obce? Ja wiem bardzo dobrze, że nie są i częściej są stosowane niż na "polskim rynku"

i bardzo często przy użyciu polskich wynalazków.

Czy chore to nie do końca bym się z tym zgodził. Może nie do końca popieram te praktyki bo sam padłem "ofiarą" takich działań webmasterskich, ale jak narazie wychodzę na tym na plus. Mam stronę nie zbyt długo ale szybko wbiła się na dobrą pozycję i wtedy zaczęły się "życzliwe dopalania". Szybko to zauważyłem i zmusiło mnie to do wytężonej pracy nad tą stroną bo mi na niej zależy. Strona ma ok 10 misięcy a od 3 miesięcy dostaje potężne kopy od kogoś kto siedzi mi na ogonie. Nie dochodzę kto to bo tylko szkoda na to czasu, a pracując nad stroną mam coraz lepsze pozycje więc i coraz więcej "dopałki" dostaję i to z systemów które nigdy nie wygrały żadnych testów:). Jeśli strona poleci to wtedy wyślę wiadomość do Google i ciekawe jaki będzie rezultat:)

....

I to jest k.. na polskim rynku chore. Zamiast zrobic cos swoja praca to taki debil jeden z drugim wali po konkurencji SWLami.

to ty jeszcze nie widziałeś co jest chore , chcesz zobaczyć nażywszy hardkor jak wyglądać może polskie SEO gdy się załatwia prywatne sprawki udając białego rycerza to sobie przeczytaj to jest dopiero chore https://www.google.com/support/forum/p/Webm...edf36&hl=pl

Marketing internetowy dla firm

....

I to jest k.. na polskim rynku chore. Zamiast zrobic cos swoja praca to taki debil jeden z drugim wali po konkurencji SWLami.

to ty jeszcze nie widziałeś co jest chore , chcesz zobaczyć nażywszy hardkor jak wyglądać może polskie SEO gdy się załatwia prywatne sprawki udając białego rycerza to sobie przeczytaj to jest dopiero chore https://www.google.com/support/forum/p/Webm...edf36&hl=pl

i to jest wspaniałe podsumowanie :D.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności