Skocz do zawartości

Wyłączenie konta google Adsense

buffy

Rekomendowane odpowiedzi

Wczoraj chciałam wejść na konto google Adsense, ale niestety nie było to możliwe z powodu widocznego w temacie. Przez ponad rok współpraca z google była miła i przyjemna, nie generowałam wielkich zysków, ale były one uczciwe. Zresztą zawsze chciałam prowadzić stronę internetową i właśnie ona była taką próbną, a pieniądze z google miały pokryć koszty utrzymania jej. Wczoraj jednak tuż przed magiczna kwotą 100$ zostało mi wyłączone konto, z powodu złego generowania kliknięć. W jednym dniu (3dni temu- chyba)miałam jakieś 2k kliknięć przy niezmienionej kwocie 0.06$ więc pomyślałam, że to błąd google. Zignorowałam to, nie wiem czemu do dziś. Teraz wiem, że te kliknięcia ktoś wygenerował, kto chciał się mnie po prostu pozbyć z interesu. Czemu? nie wiem, ludzie tacy bywają. Dać dziecku jakiś głupi program i..

Złożyłam formularz odwoławczy, czy kiedykolwiek komuś przywrócili konto?

Proszę o jakieś rady, ocenę sytuacji. Co mogę jeszcze zrobić?

Pozdrawiam

Forum języka angielskiego

Zawsze uzyskasz tutaj pomoc w języku angielskim (prace domowe, problemy lingwistyczne, tłumaczenia).

www.ang-forum.pl

Lutnik. Budowa i naprawa instrumentów smyczkowych

www.lutnik.net

W jednym dniu (3dni temu- chyba)miałam jakieś 2k kliknięć przy niezmienionej kwocie 0.06$ więc pomyślałam, że to błąd google. Zignorowałam to, nie wiem czemu do dziś.

Takich rzeczy nie powinno się ignorować.

Mar.

Polecam katalog SeoPark.pl, katalog AK47 (5 lata w sieci) ...oraz Wirtualne-miasta.eu
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów" - Stanisław Lem

2k klików?? to w jednym dniu 120 USD miałaś a przy takich kwotach google juz pewnie dokładniej sprawdza jakość i pochodzenie klików.

Nie wiem przy jakiej liczbie wyświetleń tyle klików bylo ale pewnie ctr drastycznie podskoczył i takie rzeczy zgłąsza się do google..

teraz tylko czekać na dobrą wolę google, ale szanse są niewielkie..

125x125_2.jpg

2k klików?? to w jednym dniu 120 USD miałaś a przy takich kwotach google juz pewnie dokładniej sprawdza jakość i pochodzenie klików.

Nie wiem przy jakiej liczbie wyświetleń tyle klików bylo ale pewnie ctr drastycznie podskoczył i takie rzeczy zgłąsza się do google..

teraz tylko czekać na dobrą wolę google, ale szanse są niewielkie..

tak 2k albo 1,5k kliknięć, nie pamiętam, ale wzrostu płatności nie było. Cały czas widniała kwota 0.06$- "zarobki dzisiejsze". Czyli były tylko kliknięcia, bez zysku.

Forum języka angielskiego

Zawsze uzyskasz tutaj pomoc w języku angielskim (prace domowe, problemy lingwistyczne, tłumaczenia).

www.ang-forum.pl

Lutnik. Budowa i naprawa instrumentów smyczkowych

www.lutnik.net

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności