Skocz do zawartości

Kradzione arty w preclach i

patro

Rekomendowane odpowiedzi

Witajcie,

Ostatnio dostałem takiego maila:

ktoś bez mojej wiedzy i zgody przywłaszczył sobie mój autorski artykuł i opublikował na Państwa blogu. Link do artykułu www.xzy.pl-podstrona Proszę natychmiast usunąć ten artykuł z bloga www.xzy.pl, albo zgłoszę w narzędziach google spam w indeksie.

Chodzi tutaj o precla, przecież mając kilkanaście precli nie jestem w stanie sprawdzać wszystkich tekstów pod względem duplikatów, czy zdarzają się wam takie maile? Troszkę mnie to podirytowało :)

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Usuń posta i tyle. Po kłopocie ;)

Niedrogie wpisy w płatnych, zadbanych, długowiecznych katalogach (hurtem taniej - pisać na PW):

Usuń, ale też od wypadku w regulaminie napisz, że autor serwisu nie ponosi odpowiedzialności, za to co jego użytkownicy zamieszczają, a jeśli są jakieś wątpliwości niech do Ciebie napiszą, aby rozpatrzeć dany przypadek.

Pewnie autor maila który dostałeś, był pewnie na tyle podirytowany, że przeholował ze straszeniem, że zgłosi do G.

Internetowa galeria fotografii turystycznej z różnych zakątków Polski

Tanie telefony komórkowe w sklepie Orange

Dziel się z innymi ciekawymi informacjami internetowymi za pośrednictwem serwisu społecznościowego

Udowodnil Ci ze jest jego autorem? Kazdy moze napisac podobne zadanie zeby pozdejmowac arty konkurencji. Jesli Ci tego nie udowodni, to niech sie.. oddali ;)

Prywatne precelki udostepnie - PW

Darmowy katalog budowlany

Kilkuletni: Darmowy katalog stron

katalog stron spacja.info - dedykowane ip

A jak ma to niby udowodnić? ;)

Tutaj się błędne koło zamyka ;)

niech poda gdzie jest orginal tekstu - oczywiscie z data wczesniejsza

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Walka z wiatrakami nie ma opcji udowodnienia ja mam np. domeny z PR4 dwu letnie a w https://web.archive.org ich nie ma to jak mam udowodnić niby że moje teksty ktoś ma?

P.S. Swoją drogą ciekawe od czego aktualizacja u nich zależy te strony których tam nie mam przez dwa lata nie są aktualizowane zbytnio zwykłe ala firmówki

tematyka jest od wiecznie znana ale widać zadko komu chce sie szukać w czeluściach internetu odpowiedzi

zacytuje tu Iguana - Walka z wiatrakami a od siebie dodam :

1. otwieramy jakąś wyszukiwarkę (ciekawe na jaką padnie wybór)

2. wpisujemy: kradzież artykułu do precla

3. czytamy i wyciągamy wnioski

4. wniosek : walka z wiatrakami

Marketing internetowy dla firm

niech poda gdzie jest orginal tekstu - oczywiscie z data wczesniejsza

Date sobie idzie ręcznie ustawić dużooo czasu wstecz ;)

[sys:weblink][login:interseo][pass:laleczka1]

https://www.interseo.pl/e-weblink.php[/sys:auth0x10]

[sys:seonet][login:interseo][pass:punia0]https://www.interseo.pl/seonet.php[/sys:auth0x10]

Można sobie tu pisać 10000postów a prawda jest taka, że nic się nie zdziała. Znam przypadki którymi zajmowała się prokurata o np. kradzież danych jednej z większych firm w polsce i po usunięciu ze strony sprawa ucichła, także co dopiero jakieś arty w preclach, ty się nabiegasz po sądach on usunie i po sprawie będzie a twoje nerwy i czas stracony

P.S a kto jest nie ma nic na sumieniu niech pierwszy rzuci kamień, ja nie rzucam ;)

P.S a kto jest nie ma nic na sumieniu niech pierwszy rzuci kamień, ja nie rzucam ;)

no dobra mogę napier....lac kamieniami tylko powiedz w kogo ;)

temat jak bumerang , to jest internet mega samowolka ale tak miedzy nami to robią jakieś bezmózgi skoro brak już pod ręką artów to się skanuje inne kraje i tłumaczy przez translatora wiem ze strasznie dużo pracy ale i sen spokojniejszy

Marketing internetowy dla firm

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności