Skocz do zawartości

Wykluczanie niechcianych reklam

Dachus

Rekomendowane odpowiedzi

czy wie ktos moze jak wykluczyc reklamy ktorych nie chce wyswietlac na swojej stronie?

mam na swojej stronie jakąs denna reklame flash z miśkami, ktora wyswietla sie dosyc czesto i chcialbym ja przyblokowac ale nie wiem jak bo to flash i nie wyswietla sie url

nie chce klikac w swoje reklamy i nie wiem jak mozna uzyskac na jaki url wskazuje

jak wiecie co z tym zrobic to dajcie znac.

--

edit

i jeszcze jedno jak sie skontaktowac z google aby zglosic jakies nieprawidlowe klikniecia na swojej strone?

jest jakis formularz do tego? szukalem na koncie ale nic nie znalazlem

Robi się to filtrem reklam konkurencyjnych.

Nie chcesz klikać (i słusznie), to kliknij prawym, kopiuj URL do schowka, potem wklej w pasek adresu przeglądarki i NIE POTWIERDZAJ ENTEREM, następnie skasuj prawie cały od początku -- na końcu jest adres strony docelowej. Ale z reklamą flashową się chyba tak nie uda...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności