Skocz do zawartości

wWw.DsAs.PnTh.NeT

Narhir

Rekomendowane odpowiedzi

Hehahiho ?;]

Witam serdecznie tak wiec.. chcialbym wam pokazac moja strone.. i da do oceny adres jest w temacie ale jeszce raz powtorzenie jego chyba nie zaszkodzi ;-) www.dsas.pnth.net od dzis.. dopiero jako tako interesuje sie pozycjonowaniem wiec strona.. wogole nie jest widoczna przez wyszukiwarki i tak dalej ale sponsor jest.. wiec klikniecia na ich bannerki czy buttonki porzebne sa.. wiec wypozycjonowanie tez potrzebne jest ;-) ale.. co byscie mogli mi doradzic by polepszyc ta strone.. np graficznie ? osobiscie myslalem o.. jakichs efektach w flashu ale raczej ja sam sobie nie poradze a zarazem nikt nie pomoze ;d na tej https://www.netwars.pl/modules.php?name=news&dzial=4 stronce na gorze jest bardzo fajny efekt takie cos mniej wiecje moze i by pasowalo do krwi na logu na mojej strone niestety nie potrafie czeogs takiego zrobic ;-)

To na tyle.. oceniajcie.. i krytkujcie ! :(

MóJ BOże Co tO JEsT? maSsaKRa

wszedzie pentagramy, strach sie bac...

w ff chatbox to szara plama,

logo troche womitalne, śmieszne nie straszne

powiem tak: jak wstawisz znaczek akcji pomocy dla chorego chłopca

https://www.forum.optymalizacja.com/ftopic6875.html

to ocenie 6/10 :(

Stronka faja ma klimat, mimo ze nie przpadam za ciemnymi stronami to jakos ta mi sie podoba.

Jedyne co bym zmienil to przeniesienie chatbox`u do prawej kolumny (na sam dol) w lewej jest zbyt wasko i jakos zle sie go czyta.

Faktycznie troszke duzo tych pentagramow :(

Byki .. w pierwszych liniach:

Otwarta Rekrtacja

w kolejnych postach tez, brak polskich znakow dialektycznych:

jeszce troche odszedl

no i skladnia tak lipna ze sam diabel z tego sie smieje

:twisted:

logo na banerze maloczytelne ... nie wiem czy to ilosc krwi czy tez zbyt wybujala fantazja autora

ale do diabla z tym !!

Lubie klimat pentagramów, poprzybijanych do ścian baranów ale raczej z gry quake bo tam to było genialne, tutaj takie sobie, mam wrażenie że na siłę. Nie jest sztuką rzucić kilka małolubianych czy wręcz zakazanych rzeczy, je trzeba umieć pokazać, dać posmakować tej krwi i poczuć tą atmosferę. Ave.

Potrzebujesz pomysł na biznes? Zapraszam na największe forum biznesowe w Polsce!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności