Skocz do zawartości

BL w Google i Yahoo

AbA

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

moje pytanie dotyczy różnicy w ilości linków zarejestrowanych w Google i Yahoo. Oto wyniki z programu Link Popularity Check:

LinkPopularity.gif

Wszystkie powyższe strony są stronami w języku japońskim (co raczej nie powinno mieć znaczenia?).

Dodam, że moja strona działa od ok. 4 miesięcy (co mogłoby tłumaczyć mały wynik z G) ale pozostałe (konkurencja) działają od co najmniej paru lat.

Starałem się znaleźć odpowiedź na forum, ale poszukiwania zakończyły się fiaskiem :D.

美しい琥珀ジュエリー|琥珀アクセサリー専門オンラインジュエリーショップ。 - Co to jest? Język japoński dla początkujących?

Google dla zapytania link: wyświetla wyłącznie wybrane przez siebie linki.

Dostęp do większej bazy linków kierujących do Twojej strony możesz uzyskać przez Google Webmasters Central, jednak i tam nie są wyświetlane wszystkie linki widoczne przez Google.

Yahoo wyświetla natomiast większą ilość linków i tym samym jest bardzo użytecznym narzędziem do badania Backlinks

Dziękuję za szybką odpowiedź.

Zastanawia mnie jednak skąd w przypadku strony w pozycji 3 taki wynik (856 do 418 na korzyść G)? Czy istnieje jakieś logiczne wytłumaczenie takiej sytuacji?

美しい琥珀ジュエリー|琥珀アクセサリー専門オンラインジュエリーショップ。 - Co to jest? Język japoński dla początkujących?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności