Skocz do zawartości

Kopia zapasowa w hekko

pala2222

Rekomendowane odpowiedzi

żartujesz? za kasę? a ja myślałem, że to jest za free. już sprawdzam swój własny hosting.

To sprawdź. Wiele firm stosuje dokładnie taką praktykę. Jest tak jak mówi @arek_inc.

Poza tym, wyciąg z regulaminu:

22.Robienie kopii bezpieczeństwa pozostaje w gestii klienta i to on jest odpowiedzialny za jej aktualność. Usługodawca wykonuje regularne backupy, lecz udostępnione zostają tylko w razie awarii serwera lub za uiszczeniem należnej opłaty zgodnie z cennikiem

Cennik oczywiście udostępniany w każdej chwili via kontakt.

Mi chodzi tylko o jeden plik który nawet nie warzy 1kb

A ile to jest bo nie mogę znaleść tego cennika

Napisałem ten wątek bo poprzedni był zablokowany.

Wczoraj prosiłem ich aby udostępnili mi jeden plik, to napisali że nie da rady.

Na tym forum hekko napisało mi, że jest to możliwe. Dostałem dziś wiadomość że pliki zostały nadpisane dziś rano.

Z góry dzięki dla hekko :(

Napisałem ten wątek bo poprzedni był zablokowany.

Wczoraj prosiłem ich aby udostępnili mi jeden plik, to napisali że nie da rady.

Na tym forum hekko napisało mi, że jest to możliwe. Dostałem dziś wiadomość że pliki zostały nadpisane dziś rano.

Z góry dzięki dla hekko :(

Bardzo Cię proszę jak piszesz to pisz dokładnie jak jest a nie szczegóły które są ważne pomijasz.

Poza tym podany błąd raczej nie bierze się z braku pliku z kopii.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności