Skocz do zawartości

www.adamhulin.yoyo.pl

lojciec14

Rekomendowane odpowiedzi

Witam. Jako, że ostatnio zabrałem się za tworzenie stronek www, postanowiłem, że wreszcie zabiorę sie za solidne projektowanie strony, na razie do własnego użytku, by poznać do końca tajniki html (na php na razie nie mam czasu). Strona ta nie jest jeszcze do końca uzupełniona, bo chodzi mi na razie głównie o technikę wykonanej strony. Strona przechodzi walidatora, nie ma z nią większych problemów poza jednym, ale opiszę go w innym temacie, żeby nie robić zamieszania. Grafikę również wykonywałem sam od zera. Pierwsze moje strony powstawały na gotowych szablonach, ta jednak powstała od całkowicie pustego dokumentu. Jako, że to moja 1 stronka, proszę o wyrozumiałość :) Liczę jednak, na wasze obiektywne oceny :)

www.adamhulin.yoyo.pl

Aha, bym zapomniał. Serwer jest tymczasowy.

na pierwszym planie mam 2 ikonki wc3 - komu sie tym chwalisz :) - wstaw wiecej tresci na glowna by tak pusto nie bylo

nie wiem ale ja mam uczulenie na ikonki walidatora - po jaka choinke one na stronie (a w tym przypadku u mnie sa na glowny planie - co mnie jeszcze bardziej denerwuje)

te ikonki będą w całkiem innym miejscu. Będę robił jeszcze jedną małą tabelkę, w której będą reklamy, i tam może je zamieszczę. Mam po prostu parę stronek i chcę dać do nich odnośniki. W końcu obiecałem tym ludiom, że będę ich reklamował jak tylko potrafię :)

1) dodaj noffolow do linków walidatorów,

2) Lukas_79, obrazki te informują użytkowników, iż strona jest zgodna ze standardami. informuje użytkowników, iż mają do czynienia z serwisem, w którym autor dba o swoich użytkowników i wystrzega się jakichkolwiek błędów :) aczkolwiek to bzdura, szkoda transferu na to, linków wychodzących, miejsca

powodzenia w dalszej pracy!

Przy tych dwóch stronach niema co oceniać, bo jak sam napisałeś są zrobione na gotowych szablonach

Zresztą i one szału nie robią ;)

Przynajmniej estetyczniej wyglądają. Zwykły człowiek ma w du**e, czy strona jest na gotowym szablonie czy oparta na "własnych robótkach", dlatego drażnią mnie tego typu wypowiedzi. Ludzie szukają treści, atrakcji i chcą przyjmnej dla oka obudowy, to wszystko. :)

Krytyka boli? Weź pod uwagę, że strona musi być miła dla oka, a nie wyglądająca jak jeden wielki śmietnik. Dużo, jak nie większość ludzi to wzrokowcy.

Zwykły człowiek ma w du**e, czy strona jest na gotowym szablonie czy oparta na "własnych robótkach", dlatego drażnią mnie tego typu wypowiedzi.

Powiedz mi co można oceniać na stronie, której sam nie zaprojektowałeś, tylko dodałeś treść?

Powiedz mi, który normalny użytkownik wchodzi na stronę i mówi: "o nie, na darmowym szablonie, co to za strona, nara!". dla zwykłego użytkownika internetu liczy się tylko treść strony, zawartość.

ktoś dając stronę do oceny to liczy na techniczną ocenę, też fakt. jednak na forum o pozycjonowaniu ocena powinna być oceniana pod względem optymalizacji kodu i możliwości/sposobów pozycjonowania strony.

czy może się w czymś mylę?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności