Skocz do zawartości

www.adamhulin.yoyo.pl

lojciec14

Rekomendowane odpowiedzi

Powiedz mi, który normalny użytkownik wchodzi na stronę i mówi: "o nie, na darmowym szablonie, co to za strona, nara!

Ehh nie chodzi mi teraz o to czy darmowy czy płatny szablon, chodzi mi po prostu o estetyczny wygląd. Dobra treść musi mieć też dobrą oprawkę, bo bez tego jest nic nie warta.

jednak na forum o pozycjonowaniu ocena powinna być oceniana pod względem optymalizacji kodu i możliwości/sposobów pozycjonowania strony.

I tutaj się z Tobą zgodzę. A więc:

* z meta wywal to:

<meta name="Robots" content="ALL" />
 <meta name="Lojciec14" content="noop.pl" />

* java nie jest najlepszym rozwiązaniem na stronie, identyczny efekt można uzyskać bez problemu w css

* dodaj dużo więcej treści na stronie głównej

* google analytics na stronie domowej to bez sensu

* usuń te obrazki do validatora, są nie potrzebne, ponieważ mało który zwykły użytkownik internetu wie co to za znaczki i po co

* strona internetowa zamień na strona domowa

* menu szału nie robi, choć efekt po najechaniu mi się podoba

* szukajka fajnie wykonana :)

* napisa na top powinien być trochę jaśniejszy, bo po dłuższej chwili się zlewa w oczach i staje się nie wyraźny

* w menu zamień strona główna na home, tak aby się napis mieścił w buttonie

* strasznie długo się wczytuje, zbyt duży rozmiar plików graficznych lub uroki serwera yoyo

* z danych kontaktowych wywal tego maila, bo Cię boty zaspamują, lepiej zrób mały obrazek graficzny a na nim wstaw adres e-mail

* moje hobby, złote myśli oraz projekty dlaczego w każdej z tych podstron jest taki sami napis na belce, czyi aktualności?

* napis na stopce daj biały, bo czerwony słabo widać

* tło zrób trochę jaśniejsze

Oczywiście to tylko moja opinia, sugestie itp i nie koniecznie musisz się z nimi zgadzać

Dzięki za sugestie. Z stroką ciągle walczę, jest ona w trakcie prac, dlatego jest w niej jeszcze sporo niedociągnięć (np. puste strony moje hobby etc. o których wspomniałeś) Na stronie głównej będzie wiecej tekstu, jak tylko zapełnię puste strony. wtedy dopiero będę brał się za udoskonalenia i poprawki. Tak jak mówię, to moja pierwsza stronka wykonana od zera, na niej uczę się html'u i css'a. Wiem, że nie robi ona szału, ale tak jak piszecie, zmiana danych w gotowym szablonie to żaden problem, zrobi to 90% osób po krótkim kursie, choć nie powiem, że nie było kilku spraw, z którymi walczyłem dosyć długo, np. galeria. Linki do tych stron podałem tylko po to, żeby pokazać na czym zaczynałem. Nie kazałem wam ich oceniać, tak tylko pokazałem. Grafikę poprawię, jak będe miał chwilkę. Narazie koniec szkoły więc mam sporo roboty zaliczeniowej. ExPloiT dzięki za porady. Z pewnością się do nich zastosuję, jak tylko dorwę się do kompa z plikami. Obrazki postaram się zmniejszyć. są one w formacie png, więc chyba przerobię je do jpg i trochę skompresuję....

Okej, wprowadziłem parę poprawek, zmieniłem to i owo. jeszcze 2 strony pozostają puste, ale to już nie problem. Grafiką będę się bawił ile się da, tylko muszę mieć na to czas. Napiszcie, co sądzicie o wprowadzonych zmianach. Ja postaram się w najbliższym czasie pobawić trochę z grafiką ;)

(wiem mam uczulenie) ale to dodatkowe linki wychodzace itd ....

Dodatkowe linki wychodzace? ;) a czy kolega chce ją pozycjonowac? Nie bądz taki wraźliwy B)

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

(wiem mam uczulenie) ale to dodatkowe linki wychodzace itd ....

Dodatkowe linki wychodzace? :)a czy kolega chce ją pozycjonowac? Nie bądz taki wraźliwy ;)

i to najlepiej do top 10 na fraze "strona domowa" :)

Wedding Photography Edinburgh

Artykularnia - skrobnij coś i opublikuj

UK Websites Directory - UK Only

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności