Skocz do zawartości

Ile otrzymałeś banów i na ilu stronach

spookypld

Bany / strony  

77 użytkowników zagłosowało

1. 1. Na ilu stronach masz bana (subdomeny też się liczą)?

• 0
      25
    • 1-4
      17
    • 5-16
      6
    • 17-64
      3
    • 64+
      13
  2. 2. Ile posiadasz stron łącznie z subdomenami

• 1-4
      3
    • 5-16
      10
    • 17-64
      16
    • 65-128
      8
    • 128-512
      12
    • 512+
      15

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że każdy początkujący pozycjoner obawia się o bany za SWL. Nie inaczej jest ze mną. Uważam, że nie ma się czego bać, bo Google jakby chciało/mogło to bardzo szybko ukruciłoby tę działalność. Tak się nie dzieje. Dlaczego? Nie wiem. Mimo wszystko jednak bany się zdarzają, o czym co rusz donoszą koledzy i koleżanki z PiO. Moje pytanie brzmi - na ile domen ile banów dostaliście. Proszę o reprezentatywne wyniki. Ta sonda jest dla wszystkich.

masz na myśli niezgodne z wytycznymi? :)

najgłupsze w tej sondzie jest to, że zapytałem nie o to co chciałem. Miałem bardziej na myśli szansę na otrzymanie bana na pozycjonowanej stronie, ale teraz to już chyba za późno by pytać?

Myślę, że każdy początkujący pozycjoner obawia się o bany za SWL. .......

za SWL się nie dostaje banow , konkurecji tez nie da sie zfiltowac ( testowane na zwierzetach )

mysle ze kazdy stary pozycjoner juz to wie

teraz wiesz jaka jest roznica miedzy mlodym a starym pozycjonerem

spookypld, zagłosowałem ale widzę że nie chodziło o takie strony więc odpowiem tutaj. Strony pozycjonowane nie dostały u mnie jeszcze nigdy bana, strony zaplecza tak i uwzględnione są w ankiecie moim głosem. Wydaje mi się że dbamy o zaplecze bojąc się bana a tym bardziej dbamy o strony pozycjonowane, które bardzo rzadko łamią jakieś wytyczne, wpadają czasem przez to w filtr ale raczej bana nie dostają.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności