Skocz do zawartości

Mini zlocik w Krakowie - 08.06.2009

Linux_WHT

Rekomendowane odpowiedzi

Hej, doszła dziś do mnie informacja że na poniedziałek w Krk szykuje się jakiś mały zlocik userów WHT :).

Poniedziałek (08.06.2009) godzina 20:00 standard czyli w RE na Św. Krzyża 4. Pewnie będzie jakaś rezerwacja (jutro spróbuje coś ogarnąć). Wiadomo że meeting nie był zapowiedziany wystarczająco wcześniej dlatego nie będę zły jak nie zjawi się 'większa liczba osób' ale serdecznie zapraszam każdego chętnego.

Jak ktoś ma zamiar się zjawić to proszę o skromnego pm'a ;].

Pozdro.

P.S Coś większego zorganizuje jak będę miał więcej $$$ :P.

Zapraszam również wszystkich z PiO ;)

Dasz rade, musisz! ;).

Rezerwacja do 15osób więc jeszcze kilka miejsc jest.

Zapraszam każdego serdecznie, mam nadzieję że wpadnie więcej niż jedna osoba. @Mrbox, jak masz jakiś kontakt do Jeża i innych osób które były na poprzednim meetingu - proszę daj im znać.

Pozdrawiam.

jak postanowię coś więcej.

ach ta demokracja ;) ;)

Wiesz, może to dziwnie zabrzmiało ale nie chodziło mi o to B).

Zawszę przed każdym meetingiem pojawia się na WHT (i ostatnio też tutaj) temat z propozycjami terminów. Niestety ktoś tę propozycje musi wybrać [a propozycje ustalam z osobami które chodzą na meetingi regularnie]. Podliczyć głosy i postawić jednoznacznie na jeden termin. W innym przypadku nigdy meeting by nie wypalił bo każdy by chciał spotkać się w innym terminie (tak mi się wydaję :().

Jedyne co aktualnie mogę powiedzieć to wraca stary termin spotkań. Sobota - wieczór/późnym popołudniem.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności