Skocz do zawartości

Banki złodzieje

makensis

Rekomendowane odpowiedzi

Używałem ING tylko do przelewów. Nie bardzo mam czas wczytać się w druczek umowy, ale reklamację i tak napiszę, bo to zwykłe zdzierstwo kasy. W infolinii powiedzieli mi, że uruchomili konto Direct, które prowadzenie jest bezpłatne i mogę bez żadnych ale na nie przejść, także widać, że chodziło im tylko o nabranie ludzi na kasę.

Ja polecam jeszcze do tego multibank - mam w multibanku konto firmowe(bezpłatne w 100% łącznie z przelewami) oraz konto prywatne (wszystko również za free tylko karta 1zł miesięcznie) - interfejs super, konto też - polecam, inny produkt bre banku czyli mbank też śmiało mogę polecić :rolleyes:

Długi okres korzystałem z ING do czasu, aż z konta bezpłatnego zrobili mi figiel i sami zaczęli pobierać miesięczne opłaty bez powiadomienia bo i po co.

Dokładnie, też mnie to zaskoczyło i zdenerwowało.

Planuje przenosiny...

Nordea Bank - aktualnie takze wprowadzili darmowe przelewy online, oraz darmowe prowadzenie rachunku.

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

Banki nie jest instytucją charytatywną, na czymś musi sobie zarobić.

Jak człowiek nie jest związany umową na 30 (np. kredyt hipoteczny) to nic nie stoi na przeszkodzie aby zmienić na coś lepszego i i taki hipoteczny kredyt mozna przenieść.

Ja w multibanku złamanego grosza nie płacę za przelewy, konto i karty.

• 2 tygodnie później...
Ja polecam jeszcze do tego multibank

A ja osobiście radzę trzymać się z daleka od multibanku. Niedługo opiszę w jakimś wątku moje przygody z tym "bankiem", ale wolę jeszcze trochę zaczekać. Prawdopodobnie sprawa skończy się w sądzie.

ja mialem problemy z Mbankiem przy zalozeniu konta, a dokladnie z kurierem ktory mial dostarczyc pakiet aktywacyjny.

kurirer nie dostarczyl mi dokumentow po mimo dzownienia do niego i jego zapewnien ze przyjedzie o omowionej godzinie, odeslal z powrotem paczke. Wkurzylem sie i zalozylem sobie konto w PKO dla studentów zniżki wychodzi jakies 3zł miesiecznie chyba.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności