Skocz do zawartości

Zawirowania w wynikach

pozycjonowanie

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 79
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mi się za gotlinka oberwało ... Praktycznie od dłuższego czasu linkowałem samym gotlinkiem bo zapomniałem w ogóle o stronie i google się zemściło.

Agencja SEO z Katowic Intoseo - Pozycjonowanie Katowice
Wynajem myjek przemysłowych i warsztatowych - www.myjki360.pl

Dywaniki samochodowe https://topdywaniki.pl/

ale to nie temat o twoim gotlinku i zemstach google tylko o zawirowaniach.

w twojej wypowiedzi nie widzę nic, co mógłbym odnieść do tematu.

...............

czy wam już strony powracały?;>

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

na pozycjonowanych domenach miałem SWL-e

I tu masz powód filtra. Zdejmij swla i napisz do google o ponowne rozpatrzenie i przyznaj się coś nabroił ;)

hehehe tak tak ! napisze ! do Cioci Heli też napisze , ona na pewno mnie zrozumie i przebaczy ;)

Nowości z branży zoologicznej czyli wszystko dla psa i nie tylko https://www.dlapieska.pl/ 

Pzcjnr mozesz napisac kiedy Cie wywalilo w dol indeksu i czy cos z tym zdazyles zrobic w miedzyczasie? O ile pozycji byles cofniety?

Thx.

W tym samym dniu co napisałem pierwszy swój post w tym temacie.

Dostałem na wszystkie frazy minus 100 pozycji.

Co do działań... od razu uderzyłem w domenę trzema mocnymi linkami, dwa PR=4 i jeden z PR=3, do tego trochę słabszych linków stałych. Poza tym nic, czekałem.

Po trzech dniach 90 % pozycji wróciło, czwartego dnia już all było na swoich miejscach.

Witam,

czy moze ktos odpowiedziec ile ew. czasu musi minac do zdjecia filtra kiedy w Tools mam informacje " We've processed your reconsideration...". Czy po takiej informacji jesli G uzna ze ze strona jest juz wszystko OK to wraca od razu czy i tak zawsze trzeba poczekac jakis czas?

Wszystkie strony jak dostaly filtr tak sobie w nim siedza, to juz tydzien bedzie ;) SWL z niektorych stron poznikaly, linki z SWL tez zostaly pousuwane. Moze bedzie dobrze :) Czas pokaze.

Witam,

czy moze ktos odpowiedziec ile ew. czasu musi minac do zdjecia filtra .....

tego nie wie nikt jak do 10 dni nie zdejmują filtra to raczej go już nie zdejma .

Wszystkie strony jak dostaly filtr tak sobie w nim siedza, to juz tydzien bedzie ;) SWL z niektorych stron poznikaly, linki z SWL tez zostaly pousuwane. Moze bedzie dobrze :) Czas pokaze.

filtry trwają 30 , 90 , 360 dni tak że tydzień to samo sie zaczoł

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności