Skocz do zawartości

Z kąd reklamy AdSense?

Stycze

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Jeżeli piszę w złym dziale to przepraszam, ale mam dziwny problem mianowicie dziś dopiero to zauważyłem że na mojej stronie wyświetlają się reklamy AdSense których w rzaden sposób tam nie umieszczałem...

A oto screeny:

mlreklama.jpg

mlreklama2.jpg

mlreklama3.jpg

Problem tyczy się reklamy wysuwającej się z prawej strony zaraz po załadowaniu się strony.

W kodzie strony ani śladu reklam adsense...

I pojawia się także taka reklama, której w żaden sposób nie dodawałem

mlreklama4.jpg

Na żywca można zobaczyć na https://flygsm.pl

Wie ktoś może co jest nie tak?

U mnie też nic nie wyskakuje.

Przyczyną może być po prostu chęć zareklamowania powyższego serwisu na różnych forach ;)

Żeglarstwo - www.bezan.com.pl - hobbystyczna stronka o żeglarstwie

Ogłoszenia Żeglarskie - Resjy Morskie, Czartery, Kursy, Skipperzy - NaŻagle.pl

Interesujesz się żeglarstwem? Zajżyj na Forum żeglarskie.

Miałem to samo u siebie:) miałem statystyki z stat24, było wszystko ok do póki ich nie kupiła grupa polsat i się zaczęły reklamy duża reklama google z prawej strony pasek pionowy, to wszystko wrzucało mi stat24 i przeniosłem się na google bo jak to zobaczyłem to się delikatnie mówiąc zdenerwowałem

nie mówiąc już o zjeżdżających reklamach w dół strony których nie da się wyłączyć x jak zwykle się to robi

• 3 tygodnie później...

Widze conajmniej trzy możliwości.

1. Statystyki

2. darmowy serwer

3. masz skrypt, który otrzymałeś od znajomego, który dodał tam swoje reklamy.

1

usuń statystyki

2

zainwestuj w serwer

3

Jeżeli masz stuprocentową pewność, że to adsense, znajdź w kodzie strony skrypt zawierający słowo google i usuń go.

Wypróbuj nowy i ładniejszy katalog sklepów GdzieKupic.org.

Wykonam strony Internetowe, szablony WordPress, wizytówki firmowe, skrypty php. Portfolio

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności