Skocz do zawartości

druga domena - alias na starą

metoda

Rekomendowane odpowiedzi

mam pytanie... do tej pory mialem jedna domene, teraz zakupilem druga, ale na swoim serwerze nie zrobilem konta na nowa domene a co za tym idzie fizycznego miejsca oraz przekierowania 301 na starą, tylko ustawiłem ALIAS przekierowania, a co za tym idze po wejsciu na nową domene przechodzimy bezposrednio na starą... no i moja stara domena zniknela z Google a jest nowa :) czy to dobra oznaka ?? czy tak powinno byc ?? czy nie strace w rankingu ?? czy mozna zostawic takie rozwiazanie ??

oraz drugie pytanie... czy jesli mam na stronie treść na przyklad " manekin damski, manekin męski, manekin dziecięcy " czy zbyt duza ilosc tego samego slowa " manekin " nie spowoduje spadku pozycji ??

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności