Skocz do zawartości

Gdzie najepiej dodać 300 precli?

djurek

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam 300 precli tematyczne i zastanawiam się jak je najlepiej zagospodarować. Mogę je dodać do katalogów precli ale boje się ze po jakimś czasie precle padają i arti idzie w holere.

Czy nie lepiej zrobić z nich zaplecze na np 4 domeny. i linkować do strony pozycjonowanej.

dzięki za pomoc.

Precle to nie artykuły, tylko strony na których się wpisuje artykuły.

Nazwa powstała od Presell Page, czyli strony na której można umieścić swój artykuł.

I najlepiej wybrać Precle które wiesz, że się utrzymają bo dywersyfikacja miejsc, ipków odgrywa poważną rolę w polepszeniu rankowania strony.

Ostatni post na blogu - Po co Ci katalog stron?

if.pl

Spoko wiem co to jest tylko mi się tak napisało...czyli generalnie lepiej znaleźć pewnych starych 300 precli i tam atakować. Ma ktoś może taką listę pewniaków?

Na początek możesz wziąć sobie listę ze strony https://www.katalogiseo.info/ i zacząć od końca, omijając te niezaindeksowane.

Polecam moje pluginy do WordPress'a: WyPiekacz, Meta SEO Pack, User Locker, Google Integration Toolkit i wiele innych :)

Poradnik Webmastera ‰ Ostatnio na blogu:

PoradnikWebmastera-Blog.1.gif

Ja bym proponował z lepszych artykułów porobić strony na zaplecze (w kilku, kilkunastu domenach). Pozostałe powstawiać do pewnych starych precli. Z zaplecza linkować tylko stronę pozycjonowaną. Z precli linkować zaplecze, artykuły w innych preclach (ale nie wzajemnie) i stronę pozycjonowaną.

Jeśli rozsądnie przemyślisz linkowanie i zapanujesz nad tym - możesz całkiem niezłą moc uzyskać.

Program partnerski na Twoje katalogi i precle! Nawet 20% prowizji!

A nie lepiej dodać 300 do precli...i każdego linkować z swl?

katalogami tego na pewno nie podlinkujesz , pozostają Ci SWL'e

Ale co lepsze linkowanie precli i dopalanie precli z swl?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności