Skocz do zawartości

Pozycjonowanie i koszta...

daniel789

Rekomendowane odpowiedzi

a jak dostał spadek, albo wygrał na loterii ;) bierz wszystkie możliwosci...

Wynajme punkty Gotlink.pl, Seo.Net.pl, E-weblink oraz SeoMatiK.pl - najtansze ceny na rynku.

Kontakt: GG 2019406 email 99f@wp.pl

468x60.gif

Doceniasz innowacje? Najmocniejszy system linków stałych Seomatik.pl

• Odpowiedzi 36
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

OKi Oki koles dostal w spadku i wygral na loterii i dlatego napisal ze spodziewal sie innych sum wiec pisze sumiennie, na twoje hasla za 100 k wypozycjonuje ci je, ale nieiwele ci to da musisz pogadac z kims od sprzedazy i marketingu sieciowego powiesz mu co chcesz sprzedac on zrobi analize rynku i powie ci co osoby kupujace Twoj produkt szukaly w sieci by znalezc Two produkt i na to powinienes pozycjonowac i robic kampanie, najzwyklejszy marketing sie klania ;)

Dobra to bylo pol zartem pol serio B) koniec offtopu ;)

Wo Was Wann alle über Deutsche Städte Hamburg eine Stadt die niemals schläft

Jeśli to profesjonalna strona to zleć to profesjonaliście lub amatorowi z dużym doświadczeniem (nie raz bywa, że amator jest lepszy), moim zdaniem na doświadczenia możesz zawsze sobie pozwolić ale nie stroną firmową lecz robiąc prostą stronkę, dać podobną treść i słowa kluczowe jak twoja strona firmowa i pozycjonować ją spokojnie bez SWL, za trzy miesiące sprawdzisz się czy zastosowana metoda przynosi korzyści jeśli uda ci się znaleźć w top-100 to w taki sam sposób rób stronę firmową. Ja uważam SWLe za świetne narzędzie do utrzymywania pozycji do tego nie stosuję jednego systemu. Pamiętaj o jednym błąd w pozycjonowaniu grozi zniknięciem strony z indexów a o takie coś zapewne ci nie chodzi. Po drugie jeśli ktoś mówi ci, że będzie to szybko to lepiej zmień gościa. Szukaj ludzi co robią strony na hasła uznawane za trudne, napisz do firm o wykonanie analizy i podanie wyceny. Na ogół za pozycjonowanie nie zapłacisz grosza ale umowa będzie na znaczne kwotu po uzyskaniu miejsca n.p w top-5 i to na kilka lub kilkanaście miesięcy regularnego płacenia co w efekcie może być kwotą porównywalną do ceny z lekka używanego samochodu. Nalezy pamiętać, pozycjonowanie to nie proste czynności lecz żmudna umysłowa praca w grze w kotka i myszkę z google gdzie po tamtej stronie siedzą sztaby specjalistow a tu jeden człowiek i klawiatura. Nie ma słów prostych już nie raz sam się o tym przekonałem, że niby prosty wyraz a przyszło mi nad tym siedzieć i 6 m-cy, ten kolega co proponuje ci SWLe na początku (mówiąc słowami Dody "masakra") ma ochotę cieszyć się z czyjejś porażki no cóż jak widzę na forum oprócz życzliwych bywają i złośliwi.

walicie cenami z kosmosu...

kup sobie 100k gotlinka i przeznacz punkty na te frazy, stwórz jednego multilinka i sam to zrobisz za 100zł miesięcznie ;D

Jak chcesz czegokolwiek się nauczyć i dowiedzieć na tym forum to wypowiedzi tego autora możesz od razu ignorować. Już zresztą wcześniej gostek_ dobrze napisał...

napewno mam male pojecie na temat pozycjonowanie... a hajs by sie znalazl jesli bym wiedzial ze to co wloze mi sie zwroci... a takiej pewnosci nie mam wiec nie mam i sumy zapewne te 5k bym ogarnol ale sadze ze to nie tak duzo myslalem o tym zeby dorwac jakiegos amatora z doswiadczeniem ale kogo i kto by byl sklony na jakiej zasadzie itp. a co do rad to uwazam ze kazdego rady sie powinno wysluchac ale samemu podjac decyzje nie patrzac na zdanie innych....

Tak naprawde w TOP10 jest tylko 10 miejsc. Niby oczywistosc, ale niektorzy o tym zapominaja, a wiec w praktyce (jezeli jest walka o ta fraze) to znajda sie w TOP10 na nia te strony ktore przeznacza najwiekszy budzet na najlepsze zaplecze. A teraz wpisz w google interesujaca Cie fraze, zobacz jakie firmy na nia wyskakuja i rozkmin jakie budzety na to przeznaczaja. Pozniej juz wycena jest prosta - Ty musisz je przebic.

Tutaj bedzie sygnaturka

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności