Skocz do zawartości

Reklama Flash

win_pytacz

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

Mam na swojej stronie zainstalowany AdSense. Mam jedno miejsce do wyświetlania reklam (pionowy banner graficzny albo z linkami). Wszystko zawsze było OK. Niestety ostatnio, dosłownie od kilku dni, może tygodnia, wyświetlona jest dodatkowa, niesamowicie irytująca reklama, ktora firmowana jest przez... Reklamy Google! Na stronie co któryś raz oprócz standardowej reklamy zdefiniowanej przeze mnie, wyświetla się 'chowany' Flash za prawą krawędzią ekranu. Taki wyjeżdzający z prawej krawędzi ekranu. Co to w ogóle ma być? Byłem na swoim koncie AdSense i nie znalzłem żadnej możliwości aby to wyłączyć.

Proszę o pomoc o co to chodzi?

nie pierwszy i pewnie nie ostatni ktory podziekowal stat24

jest tutaj paru zdolnych z olbrzymim zapleczem, wiec moze by tak "wypromowac" stat24 pod frazy:

- najgorsze statystyki

- spam na potege

itd.

Wedding Photography Edinburgh

Artykularnia - skrobnij coś i opublikuj

UK Websites Directory - UK Only

Faktycznie stat ostatnio przegina z tymi reklamami, na początku wyświetlali 1 x dziennie dla jednego unikalnego użytkownika, a teraz co odsłona to reklama.

Poza tym na początku miało to być tylko testowe wypuszczanie reklam i mieli się kasą dzielić ze swoimi użytkownikami, a teraz jadą z reklamami równo a o dzieleniu się kasą ani widu ani słychu

miałem dokładnie to samo (reklamy adsense od Stat24). Wkurzyłem sie, bo z jakiegoś powodu złapałem filtr, zaczałem szukać przyczyn, az w końcu wyłączylem adblockera, z którym zwyklem poruszac sie po swoich stronach...

najgorsze jest to jest to złamanie regulaminu adsense i grozi wywaleniem z programu. Po pierwsze na swojej stronie miałem ADS dwóch reklamobiorców, po drugie na tej stronie ilość jednostek przekraczała dozwolony limit. Zwykła bezczelność ze strony stat24.

pzdr

co by tu wstawić...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności