Skocz do zawartości

[projekt] zamknięta lista precli

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

jak większość wie był już tworzony projekt zamkniętej listy precli, do której dostęp miała ograniczona grupa osób. (stare szczegółu tutaj)

Czas na kolejną grupę zamkniętych precli, dla porządnej grupy osób uczestniczących w projekcie. Wszystkich zainteresowanych proszę o dopisy w tym temacie oraz przedstawianie swoich propozycji ewentualnych zmian.

Lista zostanie zamknięta 29 czerwca o godzinie 23. 49 :D

Kilka słów o regulaminie:

aby dołączyć do projektu musisz zobowiązać się do stworzenia minimalnie 3 stron / blogów opartych o skrypt wordpress według dokładnych wytycznych, jakie zostaną przedstawione po konsultacji z całą grupą. Każdy z tych precli powinien być postawiony na innym adresie IP, tak aby była jak największa różnorodność.

Minimum znaków w artykule = 1.200 !

Maksimum linków = 2 !

Każdy właściciel ma prawo do stworzenia swoich prywatnych stron (nie mylić z wpisami; nie więcej niż 4), które będą linkowane z każdej podstrony bloga. Blog nie mogą posiadać żadnych innych linków wychodzących.

Każda osoba przejdzie selekcję i to ja będę tym, który wybiera osoby spośród zgłoszonych.

Nie wezmę osób, które nie maja nic konkretnego do przekazania innym, które nie potrafią udowodnić swojej wiedzy i odpowiedzialności. Mam nadzieję, że pojawią się poważne kandydatury i znajdzie się te 10-30 osób, które będą chciały dbać ciągle o bloga.

Każdy precel musi mieć swoją czystą domenę - bez żadnych spamów i innego rodzaju śmietnisk w subdomenach. Po prostu ładna i czysta domena.

Ze spraw organizacyjnych to chyba tyle.

Możliwe, że zostanie wprowadzony na blogi wewnętrzny system wzajemnej adoracji,

który będzie dopalał artykuły w rotacji oraz domeny główne w linkach stałych, tak aby moc nigdzie nie uciekała :D

- jednak jest to kwestia do przedyskutowania jeszcze, wymagałaby dodatkowych środków ;)

Jak będą pytania to piszta, zachęcam do współudziału w projekcie ;)

Ewentualnie kontakt mailowy:

gniotek@gniotka.pl /PW

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Obecny projekt dotyczy precli ogólnotematycznych,

w chwili obecnej są trzy osoby wliczając paweluta.

Jest jeszcze czas, więc zapraszam się do zgłaszania.

Jeżeli chodzi o precle tematyczne to zupełnie inna działka, o której nie chciałbym rozmawiać w tym temacie

- ale poza nim czemu nie ;)

Zapraszam, zapraszam ;)

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Również zainteresowany :)

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

to mamy 9 osób zainteresowanych.

Czekam jeszcze na chętnych, a ostatniego dnia czerwca wszelkie informacje dla osób zainteresowanych będą dostępne i cały dzień poświęcę tylko i wyłącznie na ten projekt odpowiadając na pytania, itd :)

Mhm... tęskniłem?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności