Skocz do zawartości

[projekt] zamknięta lista precli

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Projekt się zakończył nim się zaczął ?

Witam, w ostatnich dniach i tygodniach nie logowałem się na konto i nie sprawdzałem co słychać na forum. Okazało się że ktoś się włamał mi na konto i oferował licencje seokatalogów itp. To nie ja oferuję i ktoś próbuję wyłudzić pieniądze od was.

Nie, cały czas żyje.

Mam od dwóch tygodni intensywne zbiory owoców, więc kurcho bardzo z czasem, dlatego

pisałem o szczegółowych informacjach w tym tygodniu i będą. W sobotę, albo w niedzielę każdy dostanie informacje

o szczegółach projektu i przepustkę do miejsca gdzie będzie on dokładnie przedyskutowany.

co nagle to po diable, proszę o cierpliwość :P

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Wszystkie szczegóły postanowiłem przekazać drogą e-mailową.

Przepraszam za opóźnienia,

proszę każdego o e-mail na adres: gniotek@gniotka.pl

w odpowiedzi przekażę instrukcję, wszystkie zasady,

miejsce do dyskusji nad projektem nie jest jeszcze gotowe, gdy będzie każdy, kto napisał mail zostanie poinformowany.

Przepraszam, że to tak długo trwa. Niestety szybciej nie jestem w stanie obecnie reagować.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

Od razu pomyślcie o tym kto będzie pisał tam arty bo patrząc na doświadczenia z ostatniego projektu to był największy problem. Precle powstały zostały zaindeksowane kilka artów było dodane i na tym stanęło. Imho szkoda czasu lepiej postawić własną sieć.

Wszystkie szczegóły postanowiłem przekazać drogą e-mailową.

Przepraszam za opóźnienia,

proszę każdego o e-mail na adres: gniotek@gniotka.pl

w odpowiedzi przekażę instrukcję, wszystkie zasady,

miejsce do dyskusji nad projektem nie jest jeszcze gotowe, gdy będzie każdy, kto napisał mail zostanie poinformowany.

Przepraszam, że to tak długo trwa. Niestety szybciej nie jestem w stanie obecnie reagować.

gniotek i co z tym info?

Pozdrawiam

Łukasz

• 2 tygodnie później...

Witam ponownie i przepraszam,

przez prawie miesiąc nie miałem dostępu do skomputeryzowanego świata.

Zapowiada mi się kolejny miesiąc również na roli ale już mniej intensywny więc chciałbym wrócić do cyberświata.

Projekt wywołał duże zainteresowanie, a ja mam już przygotowanych kilkanaście precli do wykorzystania,

podczas mojej nieobecności będą stawiane kolejne.

Na maile i wiadomości już odpisuję.

Aby skończę pisać regulamin i wszelkie informacje na temat projektu.

Prywatnie roześlę Wam adres, gdzie będzie wszystko wyjaśnione i będzie można komentować projekt do woli.

Mhm... tęskniłem?

Każdy właściciel ma prawo do stworzenia swoich prywatnych stron (nie mylić z wpisami; nie więcej niż 4), które będą linkowane z każdej podstrony bloga. Blog nie mogą posiadać żadnych innych linków wychodzących.

Każdy precel musi mieć swoją czystą domenę - bez żadnych spamów i innego rodzaju śmietnisk w subdomenach. Po prostu ładna i czysta domena.

Czyli blog ma mieć 0 linków wychodzących? Czy dobrze zrozumiałem? Bo jeśli tak to jest to niezwykle trudne do spełnienia. Sam bym się chętnie przyłączył na razie posiadam około 35 blogów różne IP-ki, zadbane tematyczne, unikalna treść, ale każdy ma od 3-10 linków wychodzących. W planach blogów ma być 70 a każdy będzie maił max. 15 linków wychodzących.

Domeny regionalne nie są rozpatrywane jako subdomeny?

Najtańsze przedłużenia domen: masternet.pl468x60.jpg

50 zł w zakładzie bez ryzka - betclic.pl

Darmowe gry flash

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności