Skocz do zawartości

[projekt] zamknięta lista precli

Rekomendowane odpowiedzi

Blog ma mieć link do twórcy szablonu i podpis, że działa na WP - ale bez linka.

Linki wychodzące będą jednak jedynie w zakresie projektu, do żadnych innych stron, precli, katalogów.

Masz możliwość stworzenia stron - nie wpisów, tylko stron, stale siedzących w menu - co powinno zaspokoić potrzeby wrzucania swoich bardzo ważnych linków do precla.

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

• Odpowiedzi 39
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Czy ten temat żyje?

Bo w sumie mam już 5 chętnych osób na taki zamknięty system na bardzo podobnych zasadach, więc jeśli autor tematu ma zamiar jeszcze miesiąc czy dwa ciągnąć temat zanim blogi wystartują to może zacznę chętnych też na Pio szukać :)

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

Gdy wróciłem do żywych odpowiedziałem każdemu.

Jak jakiś mail pominąłem to przepraszam, już jest wszystko ok.

7 osób jest już zaangażowanych w projekt. Drzwi stoją ciągle otwarte!

Mhm... tęskniłem?

Jeżeli szukasz kogoś, kto zrobi profesjonalne zdjęcia, to zapraszam! Fotografia Produktowa - klik klik!

• 1 rok później...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności