Skocz do zawartości

ban od gogla

faxa

Rekomendowane odpowiedzi

Doszły mnie pogłoski że google za to że np umieszcze na swojej stronie linki erotyczne za to google mi zmniejszy pr

Ktoś słyszał/czytał na ten temat ?

najlepiej mi podchodza odpowiedzi z praktyki a nie jakieś arty o tym ;)

herezje.

Agencja marketingowa Semgence istnieje na rynku od 2018 i odpowiada za prowadzenie działań SEO dla wielu firm małych i dużych. Prowadzimy też kampanie Google Ads - niedawno zostaliśmy sie Partnerem Google spełniając odpowiednie kryteria. Betapoint

To zaraportuj moderatorowi żeby zmienił nazwę wątku...

Co do ewentualnych sankcji ze strony Googla to jedna z moich stron za umieszczenie trzech linków do stron erotycznych zarobiła filtra, bodajże "paragraf 50". Linki natychmiast usunąłem, ale filtr puścił dopiero po pół roku

za linkowanie do nietematycznych stron tez teoretycznie mozna becki od googla zebrac wiec czy to bedzie ero czy komputery to raczej nie ma znaczenia

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

a zastanawialiscie sie w jaki sposob dostajecie filtry za ero linki?

mam kilka stron xxx ktore maja czesc zaplecza bezposredniego zrobionego pod inna moja prywatna hobbystyczna tematyke w ktorej nie ma czysto komercyjnych stron - a w zwiazku z tym stron dla ktorych jestem konkurencja. mam od dosc dawna po 3-4 zapleczowki w top20 na kazde z kilku hasel wiec o filtrze nie moze byc mowy

ale

gdy kiedys zrobilem tak samo na zapleczu pod komercyjna fraze to zauwazylem ze oberwalo sie tym ktore na proste frazy wbily sie do top10 - a wiec tym widocznym w serpach

ja tu widze czynnik ludzki a nie algorytm

z drugiej strony skoro rzekomo daja filtry tylko za ero

to czy za nietematyczne nie ero nie mozna dostac fitra??

JA: Miał Pan już nie pisać - tak trudno to zrozumieć, nie życzę sobie już od Pana maili

KLIENT: to po co Pan odpisuje? lubi Pan miec pewnie ostatnie zdanie ..ja również

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności