Skocz do zawartości

Co to jest ALL IN ONE SEO PACK

pala2222

Rekomendowane odpowiedzi

All in One uzupełnia Ci Title, meta description i meta keywords inaczej niż standardowo robi to WordPress

Dane wpisane w All in One nadpisują dene pochodzące z WP, przy braku uzupełnienia All Wordpress bierze Title z twojego tytulu, keywords z kategorii i tagów

Niusy i informacje z Podlasia

Audio Świat – Blog o sprzęcie dla dj - ów

Emil jak ci się nie podoba to możesz nie dodawać. Ja go postawiłem i dbam o niego. Na tym koncie jest tylko jeden precel. A nie tak jak robią cwaniacy, którzy na jednym płatnym hoście stawiają kilka lub kilkadziesiąt precli. Mi się wydaje , że mój precel ma swoja siłę równą takim płatnym farmom precli albo i większą. :jezyk1:

multikonto

Tak tu się akurat zgodzę z tobą.

Miałem fajnego precla na darmowym hoście w Stanach >podlinkowałem go troszeczkę , dostał PR 2 a tu po 3,5 miesiąca tak po prostu z dnia na dzień zniknął mi. Pisałem, interweniowałem. W końcu na odczepnego napisali mi, że miałem od początku źle skonfigurowane konto, bardzo przepraszają, ale nie maja czasu ani personelu, aby zajmować się obsługa klientów darmowych hostingów. Poradzili mi , że jeśli chcę mieć support to muszę sobie wykupić jakiś płatnych hosting. Oczywiści wraz z przeprosinami dostałem możliwość korzystania ponownego z ich darmowego hostingu. Nie podaje nazwy firmy, ale jest ona teraz bardzo promowana na różnych forach. Oferuje mega możliwości.

Przetestowałem wiele darmowych hostingów i wybrałem te, które naprawdę są godne polecenia. :jezyk1:

Mam precle nie tylko na darmowych hostach.Staram się różnicować.

multikonto

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności