Skocz do zawartości

Pozycjonowanie podstron

prowebmaster

Rekomendowane odpowiedzi

Jak wypozycjonować podstronę czyli np. mam stronę x.pl i chce wypozycjonować x.pl/podstrona.html pod jakąś frazę ?

A co do google adsense key tool, dawać tutaj dokładne dane czy zbliżone (bo różnica między tymi niekiedy jest ogromna). I czy to jest ilość wyszukiwań w Polsce czy w całym świecie?

Mam jeszcze pytanie, stworzyłem niedawno stronę. W pierwszym miesiącu ile linków mogę kupić żeby filtra nie dostać ?

Jak wypozycjonować podstronę czyli np. mam stronę x.pl i chce wypozycjonować x.pl/podstrona.html pod jakąś frazę ?

dokładnie tak jak każdą inną stronę; tylko że linkujesz podstronę

A co do google adsense key tool, dawać tutaj dokładne dane czy zbliżone (bo różnica między tymi niekiedy jest ogromna). I czy to jest ilość wyszukiwań w Polsce czy w całym świecie?

po pierwsze to chyba chodzi o adwords tool...

wszystko jest w kursach adwords w internecie wystarczy poszukać; przecież ustawiasz język i kraj więc chyba wiadomo; a co do dopasowania to: dokładne - identyczna fraza, fraza - wszystki frazy które zawierają w sobie zadaną frazę, zbliżone - wszystkie frazy które zawierają w sobie słowa z zadanej frazy

Mam jeszcze pytanie, stworzyłem niedawno stronę. W pierwszym miesiącu ile linków mogę kupić żeby filtra nie dostać ?

jakbyś czytał forum to byś wiedział, że nikt na świecie Ci tego nie powie(może poza G ;))

co do kolejnych jeszcze nie zadanych pytań wcześniej przeszukaj dobrze forum, internet a następnie pytaj, bo wszystko jest ogólnodostępne(a tajemnic i tak nikt Ci nie wypisze)...

Ogólna miesięczna liczba wyszukań - "Ta kolumna zawiera przybliżoną miesięczną liczbę wyszukiwanych haseł pasujących do każdego wyniku słowa kluczowego. Te statystyki mają zastosowanie do wyszukiwań przeprowadzonych w Google oraz sieci wyszukiwania w ciągu ostatnich 12 miesięcy. Liczba ta uwzględnia ruch we wszystkich krajach i językach i jest zależna od Typu dopasowania wybranego z menu rozwijanego. Jeśli nie ma wystarczających danych dla określonego słowa kluczowego, zostanie wyświetlona informacja: niewystarczające dane."

Pozdrawiam ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności