Skocz do zawartości

Ma ktoś konto na PayByCash.com ?

Ivellios

Rekomendowane odpowiedzi

No więc tak... problem mój z płatnościami przez PayByCash wygląda ni mniej ni więcej następująco:

Z przyjaciółką postanowiliśmy zrobić prezent jej młodszej siostrze i doładować małej konto na StarDoll.com :) Jako że z doładowaniami przez SMS są problemy (przychodzi sms że "stardollary są już na twoim koncie", a stardollarów nie ma...), postanowiliśmy spróbować innej dostępnej formy płatności. Prócz sms'ów obsługiwane są jeszcze PayPal i PayByCash. PayPal odpada, bo żadne z nas kartą kredytową nie dysponuje, więc wybraliśmy PayByCash.

Założyłem więc konto na PayByCash'u, loguję się, wszystko cacy i ok...

I się zaczyna problem, ponieważ gdy klikam na StarDoll'u w "zapłać przez PayByCash", przekierowuje mnie do paybycash.com, tam jednak oczom moim pokazuje się komunikat o błędzie:

Unrecoverable Error

We're sorry. An error occurred processing your request.

The PayByCash Web Operations Team has been alerted to this error and we will work to correct this problem as soon as possible.

We apologize for your inconvenience.

Pragnę nadmienić, iż cały proces rejestracji konta na PayByCash wykonałem podług wyświetlanych instrukcji, niczego przytem nie przeoczając, zaś StarDoll.com figuruje na liście obsługiwanych przez PayByCash serwisów.

Czy jest możliwe, że gdzieś popełniam błąd?

Jeśli ktoś ma konto na PayByCash, to byłbym bardzo wdzięczny za pomoc ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności