Skocz do zawartości

[prywata] czy takie coś jest oszustwem etc... ?

luman

Rekomendowane odpowiedzi

Sieć reklamowa nie jest w stanie oszacować zarobków, bo o ile mogą mieć jakieś uśrednione dane, ile u nich można mieć z RON-ów, to nie mają najmniejszych szans przewidzieć, jak bardzo reklamodawcy będą zainteresowani ROS-ami, czyli kampaniami konkretnie na Twojej stronie, które to w założeniu mają stanowić lwią część Twoich zarobków.

W każdym razie o oszustwie nie może tu być mowy, zadałeś pytanie, to Ci odpowiedzieli, ile to może być, nie widzę żadnych gwarancji, zapewnień itd.

może ja czegoś nie rozumiem ...

ale to ja podpisałem umowę na świecenie reklam z domu mediowego celem zarobku, więc efektywność tych reklam dla klientów docelowych mnie nie interesuje ...

teraz to ja nie rozumiem :jezyk1: nie interesuje Ciebie efektywność Twojej reklamy ??

Dla wyjaśnienia napiszę Ci, że aby określić wzrost dochodu podkreślam dochodu Twojego nie wystarczą tylko dane dotyczące (jak w Twoim przypadku) wzrostu % odwiedzalności . Określenie tylko i wyłacznie na takiej podstawie obarczone jest bardzo duzym marginesem błędu i żadna powazna firma czy marketingowiec nie mógłby Ci obiecać wzrostu zarobków/obrotów X razy :P

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

może ja czegoś nie rozumiem ...

ale to ja podpisałem umowę na świecenie reklam z domu mediowego celem zarobku, więc efektywność tych reklam dla klientów docelowych mnie nie interesuje ...

teraz to ja nie rozumiem :) nie interesuje Ciebie efektywność Twojej reklamy ??

Dla wyjaśnienia napiszę Ci, że aby określić wzrost dochodu podkreślam dochodu Twojego nie wystarczą tylko dane dotyczące (jak w Twoim przypadku) wzrostu % odwiedzalności . Określenie tylko i wyłacznie na takiej podstawie obarczone jest bardzo duzym marginesem błędu i żadna powazna firma czy marketingowiec nie mógłby Ci obiecać wzrostu zarobków/obrotów X razy ;)

a skad ja moge wiedziec jaka jest efektywnosc reklam swieconych na mojej www przez serwer reklamowy sieci, placa mi od wyswietlenia ewentualnie od cpc, ale jak to sie na efektywnosc dalej przelozy to ja tego nie jestem w stanie oszacowac , a tymbardziej mnie to nie interesuje :unsure:

od popali sie banerek i maja mi dac kase i tyle ...

eee to ja chyba dałem ciała bo odebrałem Ciebie jako zlecajacego reklame własnego biznesu a nie udostępniajacego miejsce reklamowe na własnym serwisie dla sieci reklamowej :unsure:

Przestałem olewać Skuteczne SEO . Zanim zapytasz gugla naucz się zadawać pytania ....

Moja  fotografia kulinarna  :D Jak Ciebie robią w ..... Wuja dowiesz się na seoinfo.edu.pl, Fu*k Google ......Ask me .... 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności