Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

U mnie z ostatnich 14 dni tak to wygląda:

Wysłanych 21628 (do katalogów 5457, do precli 16171)

Opublikowanych 15082 (do katalogów 3410. do precli 11672)

Przy czym ostatnio coś mi się chrzani w ustawieniach i wyłącza mi linkowanie z katalogów wiec muszę to poprawić. Do tego muszę jeszcze ustawić częstsze wywoływanie crona.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam ostatnio problem z wysyłaniem do katalogów i dostaje na mail takie info:

Projekt: X Grupa: X ID grupy: 5 Nie ma katalogu, do którego można dodać ten wpis Debug: reqFlag = 513, wPart = AND

NOT (t.flag & 24), url_id=1062, Code: jhe8904352jwt0g9w

Czy to oznacza, ze teksty jakie mam do katalogów zostały wysłane już do wszystkich czy jest to jakiś inny problem ? Jak włączam ponownie wysyłanie wpisów do katalogów i biorę sprawdź, to nie pokazuje żadnych problemów.

Miał ktoś już podobny problem, bo teraz na szybko jakoś nie mogę znaleźć

Witam nie dodawałem precli do publikera jednak dziś postanowiłem trochę tekstów wrzucić i mam pytanie gdyż nie mogę się w tym za bardzo połapać:) A więc tak rozumiem, że mam dodawać precle do tekstów a krótki pozostawić bez wpisów. Do precla dodaje 3 linki w treści ( muszą być to linki auto tak? bo jak wkleję już gotowe to mi wyskakuje komunikat:'' UWAGA: Tekst nie może być opublikowany, ponieważ tekst przeznaczony do PODlinkowania nie może zawierać linków innych niż 'auto'.

W miejsce linka 'auto' zostanie wstawiony link do wpisu, który jest podlinkowany.''

W opcji linki mam wrzucić linki do strony które chce podlinkować w preclu, tak? Ale w jaki sposób mam ustawić wagę tych linków, czyli w jakiej częstotliwości mają występować w preclach określone linki? Chyba, że coś robię źlę to będę wdzięczny za wskazówki jakiekolwiek:)

Hej, jeśli dobrze zrozumiałem to naprowadzę tyle ile mogę: komunikat jaki dostajesz oznacza, że musisz w tekście zaznaczając wyrazy jakie maja być linkami ustawić na 'auto' - bo zaznaczyłeś, że tekst ma być używany do podlinkowania. W tym sensie, że w miejsce tych 'auto' skrypt będzie wstawiał adresy do wpisów w innych preclach, by je wzmocnić/zaindeksować - to oznacza w "słowniku" skryptu podlinkowanie, czyli linkowanie wpisów. :)

Natomiast w opcji Linki wrzucasz adres strony docelowej tudzież dodatkowo podstron i dla każdego z nich możesz ustawić tam też wagę, czyli częstotliwość używania tego adresu url przy publikacji Twojego tekstu. Zresztą zauważyłeś na pewno, że przy dodawaniu/edycji tekstu masz pod nim zaznaczane pola czy tekst ma być do podlinkowania oraz linkowania.

Polecam zapoznać się w pomocy skryptu z zagadnieniem tekstów pełnych oraz częściowych - na początku wydaje się to zakręcone, ale po czasie uznasz, że to przemyślane mechanizmy i jeden z nich na pewno będzie wygodniejszy.

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

A zaczynacie od katów najlepszych, czy jak leci ?

Trochę mnie dziwi, że ilość dodanych do opublikowanych to u mnie stosunek 1 do 3.

Widzac po waszych wynikach powinno być zdecydowanie inaczej.

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

To zależy jak się przyłożysz do tekstów i je skonfigurujesz/dodasz logiczne synonimy oraz oczywiście posiedzisz chwile nad doborem kategorii dla grupy - opłaci się, bo liczba opublikowanych rośnie. A co do katalogów, ja lecę od najwyższych PR (zwykle kataloguje strony świeże, więc wtedy większa szansa na szybszą indeksację i zauważenie strony).

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

A zaczynacie od katów najlepszych, czy jak leci ?

Trochę mnie dziwi, że ilość dodanych do opublikowanych to u mnie stosunek 1 do 3.

Widzac po waszych wynikach powinno być zdecydowanie inaczej.

Ja średnio mam tak , że 1 wpis na 2 jest opublikowany :).

baner-seostationv2.png

Może podeślesz link..? :)

If I could have my wasted days back

Would I use them to get back on track?

Stop to warm and karma’s burning

Or look ahead , but keep on turning?

--------------------

iconm.gif - Metallica

Odwiedź Tattoo Studio i zrób sobie profesjonalny tattoo

Potrzebujesz więźbę dachową lub inne drzewo - tartak

To zależy jak się przyłożysz do tekstów i je skonfigurujesz/dodasz logiczne synonimy oraz oczywiście posiedzisz chwile nad doborem kategorii dla grupy - opłaci się, bo liczba opublikowanych rośnie. A co do katalogów, ja lecę od najwyższych PR (zwykle kataloguje strony świeże, więc wtedy większa szansa na szybszą indeksację i zauważenie strony).

Pewnie masz rację. Pierwsze kilka stron dodałem od czapy na sprawdzanie, ale poprawię to i zobaczę jak to idzie :).

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

Odkryłem dziwną rzecz.

Pod wpisem w preclu pojawił się komentarz z linkiem do strony pozycjonowanej, a treść to fragment tekstu który wysyłam do precli. Wygląda to tak jakby publiker komentował artykuły :)

Nie wiem, czy jest to możlwie, ale myślę że przydałaby się taka rzecz. w komentarzach w tytułach wpisów mozna umieszczać linki, tak więc można by z nich linkować do swoich wpisów. Byłoby to bardzo korzystne :). bo oprocz zaindeksowanego wpisu mielibysmy komentarze z linkami, czyli relacje miedzy blogowe, które boty chyba lubia

Moim zdaniem to jakiś błąd programu ;d albo jakiś precel dziwny

baner-seostationv2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności