Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

https://www.google.pl/search?hl=pl&safe...q=&gs_rfai=

Około 731 wyników (0,57 s)

@dymek91 - widzę, że jesteś fanem duplicate content !!!

A co do samego komentarza, to ja bym stawiał raczej na to, że czyjś spam indexuje się wysyłając pingi do stron, z których zasysa treść albo coś w podobie

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

To w sumie chyba nie ma zbyt dużego znaczenia, ale jak już tak wałkowane są różne aspekty i zasady działania Publikera, to mnie zastanawia na jakich zasadach jest podlinkowanie. Bo powiedzmy, że sprawa jasna jest w przypadku dodawania naszych linków - kolejność wg PR albo np. losowa. I choć to w sumie nie chyba znaczenia, to ciekawi mnie czy wpisy do podlinkowania są brane w kolejności publikacji czy też jakiś inny jest porządek.

To w sumie chyba nie ma zbyt dużego znaczenia, ale jak już tak wałkowane są różne aspekty i zasady działania Publikera, to mnie zastanawia na jakich zasadach jest podlinkowanie. Bo powiedzmy, że sprawa jasna jest w przypadku dodawania naszych linków - kolejność wg PR albo np. losowa. I choć to w sumie nie chyba znaczenia, to ciekawi mnie czy wpisy do podlinkowania są brane w kolejności publikacji czy też jakiś inny jest porządek.

Moim zdaniem to poprostu publiker czy dodawaniu kolejnego wpisu, jeśli natknie się na dodany przez niego już wpis (po to mamy opcje przy dodawaniu linku " sprawdz czy wpis został juz dodany, jesli tak podlinkuj" no i jesli natknie sie to losuje z tych procent co ustawilismy szanse podlinkowania, i albo podlinkuje albo nie

-------------------------------

Ja mam jeszcze pytanie, odnośnie max_execution_time.

Jak wygląda sprawa jego ustawienia? im więcej tym lepiej ? czy im mniej tym lepiej? A może jakaś opcjonalna liczba?

baner-seostationv2.png

Cześć.

Słyszałem niedawno od kogoś, że publiker na laohost na najtańszym pakiecie chodzi świetnie. Jesteście w stanie to potwierdzić? Jeśli tak to ile na tym pakiecie można wpisów na dobę wysłać, żeby nie przeciążyć serwera?

suitsquare.jpg.fce55e90692602c9bfcca3e324ebf2be.jpg

Sklep z kolorowymi skarpetkami Nanushki.com | A tu masz części do Enduro Producent części do enduro Enduro7.pl | Garnitury na miarę Suitsquare

Działa świetnie tyle że "ma uczulenie" na tamtejszy wykres "nieoptymalnych zapytań" i praktycznie codziennie przychodzą maile z ostrzeżeniem ;)

Żeby było śmieszniej wykres obciążenia procesora ani drgnie ;)

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Mam ostatnio problem z wysyłaniem do katalogów i dostaje na mail takie info:

Projekt: X Grupa: X ID grupy: 5 Nie ma katalogu, do którego można dodać ten wpis Debug: reqFlag = 513, wPart = AND

NOT (t.flag & 24), url_id=1062, Code: jhe8904352jwt0g9w

Czy to oznacza, ze teksty jakie mam do katalogów zostały wysłane już do wszystkich czy jest to jakiś inny problem ? Jak włączam ponownie wysyłanie wpisów do katalogów i biorę sprawdź, to nie pokazuje żadnych problemów.

Miał ktoś już podobny problem, bo teraz na szybko jakoś nie mogę znaleźć

Tak dla odświeżenia. Dostałem info od publiker-a że skończyły się katalogi i wstawienie nowych tekstów nic nie da. Czy ktoś miał taki problem ?

Bo to generalnie jakaś lipa, czy to wina ustawień czy jak ??

Apropo Laohost to właśnie przez te zapytania mi 2 razy zawiesili konto więc ich olałem...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności