Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Ja też miałem błędy, ale po ponownym zatrzymaniu crona i wgraniu aktualizacji jeszcze raz w trybie binarnym wszystko wróciło do normy.

Investkredit.pl - gdy szukasz pośrednika finansowego lub Leasingmarket.pl - gdy masz firmę i myślisz o leasingu albo Banki.co.pl - gdy akurat jesteś w Trójmieście.

Przy uploadzie plików mogą pojawić się błędy. Ja zasysam aktualizację z serwera Publikera od razu na swój serwer a tam skryptem php rozpakowuję archiwum. Wszystko trwa góra 2 sekundy i przy aktualizacji nie trzeba nawet Crona wstrzymywać. Polecam, metoda sprawdzona :)

wgrywalem juz parokrotnie aktualizacje na serwer i dalej wywala bledy przy sprawdzaniu grupy

"

Wyniki sprawdzenia grupy

Błędy

Brak tekstu

Brak opublikowanego tekstu (w Tekstach pełnych) przeznaczonego do linkowania z katalogów. Dodaj nowy tekst tutaj: teksty grupy.

Brak tekstu

Brak opublikowanego krótkiego tekstu (w Tekstach pełnych) przeznaczonego do linkowania z katalogów. Dodaj nowy tekst tutaj: teksty grupy. "

mimo ze teksty sa jak byly a nawet kilka dodalem :/

eh

Najlepiej żeby było za 5 zł na Allegro :) Zobacz ile kosztują tego typu softy za granicą... Cena wg mnie jest odpowiednia do jakości działania.

Wybacz ale piszesz jakieś głupoty. Wolałbym wydać 400dolców na Xrumera +hrefer niż 500 zł na to B) Więc cena/możliwości jest jak dla mnie wygórowana

O ile wiem to publiker kosztuje 377 zł + VAT a nie 500. Zważywszy, że odpisuję sobie VAT zostaje 377 zł. A Xrumer kosztuje 1200 zł i VATu nie odpiszę. Jak wolisz wydać 1200 to Twoja sprawa. Nie dziwi mnie jednak cena publikera - zważywszy na cenę Xrumera i wybacz ale wydaje mi się, że nie piszę głupot, nawet inne osoby mają podobne zdanie, w tym te które kupiły publikera.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Tym bardziej że swego czasu Publiker kosztował grosze - niecałe 200zł ? Logiczne że wraz z nowymi funkcjonalnościami rośnie też cena.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Jedyny błąd to ten z wysyłką wpisów podlinkowujących a nie linkujących do SWL, ale on był też w poprzedniej wersji.

Ale zastanawiam się czy to rzeczywiście jest błąd, bo przecież jest to w sekcji podlinkuj, więc może logika jest taka, że swl-em "dopala się" podlinkowania. Oczywiście inną kwestią jest czy to jest dobre rozwiązanie.

Ale zastanawiam się czy to rzeczywiście jest błąd, bo przecież jest to w sekcji podlinkuj, więc może logika jest taka, że swl-em "dopala się" podlinkowania. Oczywiście inną kwestią jest czy to jest dobre rozwiązanie.

Z tego co wiem nie powinno tak być, przynajmniej taką odpowiedź dostałem kilka tygodni temu od autora Publikera.

Błędów jako takich nie mam - ale mimo wznowionego wczoraj crona po aktualizacji, jakoś publiker stoi. Sprawdźcie u siebie w projektach w Linkach daty ostatnich linków, a także w Statystykach w ciągu ostatniej doby czy liczba wpisów nie zmalała znacząco. Coś faktycznie nie gra... Ma ktoś podobne objawy po aktualizacji?

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności