Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Najlepiej żeby było za 5 zł na Allegro :hi: Zobacz ile kosztują tego typu softy za granicą... Cena wg mnie jest odpowiednia do jakości działania.

Wybacz ale piszesz jakieś głupoty. Wolałbym wydać 400dolców na Xrumera +hrefer niż 500 zł na to B) Więc cena/możliwości jest jak dla mnie wygórowana

O ile wiem to publiker kosztuje 377 zł + VAT a nie 500. Zważywszy, że odpisuję sobie VAT zostaje 377 zł. A Xrumer kosztuje 1200 zł i VATu nie odpiszę. Jak wolisz wydać 1200 to Twoja sprawa. Nie dziwi mnie jednak cena publikera - zważywszy na cenę Xrumera i wybacz ale wydaje mi się, że nie piszę głupot, nawet inne osoby mają podobne zdanie, w tym te które kupiły publikera.

Zauważ nie wszyscy mogą odpisać vat, więc się robi 460 brutto. Cóż nie będe porównywał tych dwóch programów, bo to jak porównywać Opla Tigre z Mercedesem CLS. Oczywiście nie twierdze, że to zły program, bo nie miałem z nim styczności, co więcej słyszałem wiele pochlebnych opini, ale jak mam wydać 460 zł za ten program, to wole wydać 3x tyle i mieć Xrumera który ma kilka razy więcej funkcji i dodatkowych narzędzi w zestwie. Ogólnie rzecz biorąć jak mówiłem cena do możliwości to publiker wygląda średnio, ale to moja subiektywna opinia nikt się z nią zgadzać nie musi.

PS Xrumer kosztuje 1800 zł nie 1200 :)

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

UWAGA: Tekst nie może być opublikowany, ponieważ MUSI zawierać co najmniej jeden link! Wpisy nie zawierające linków nie mogą być wysłane do precli oraz niektórych katalogów.

Przy dodawaniu tekstu pełnego krótkiego. Linki są, nawet kilka...

TANIE PUNKTY SWL - Automatyczna transakcja - punkty w 5 minut na Twoim koncie (seomatik, gotlink, statlink)

HURTOWE ILOŚCI: Linki z PageRank (ponad 1000 domen PR1-5)

Sławomir Siudek+

Jedno wielkie guano. W ciągu 10 minut po aktualizacji odebrałem 2500 maili powiadamiających o barku tekstów. Wszędzie błędy, że nie ma tekstów, które są. Zaczyna mnie to wqrwiać. Jakieś niewiele znaczące poprawki, które rozpieprzyły wszystko, a problem wielokrotnych wpisów do precli jest pominięty.

Maili jest juz 3600.

Eksperyment Discover.pl

Całe szczęście że nie zrobiłem jeszcze tej aktualizacji ;)

Czy ktoś wie czy autor Publikera pracuje już nad poprawką ?

Jedno wielkie guano. W ciągu 10 minut po aktualizacji odebrałem 2500 maili powiadamiających o barku tekstów. Wszędzie błędy, że nie ma tekstów, które są. Zaczyna mnie to wqrwiać. Jakieś niewiele znaczące poprawki, które rozpieprzyły wszystko, a problem wielokrotnych wpisów do precli jest pominięty.

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

W weekend autor nie odpisuje na maile, więc pewnie w poniedziałek będzie wiadomo cokolwiek. Jedni mają błędy, a u mnie błędów brak tylko publikacja się zatrzymała całkiem...

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Czy ktoś wie czy autor Publikera pracuje już nad poprawką ?

Już pisałem wyżej, poprawka jest, dzisiaj ją dostałem. Dotyczy bazy danych, dostałem pliczek "update_db.php" po uruchomieniu którego wszystko jest OK. Jeżeli ktoś już się wkopał i na własną odpowiedzialność chce zobaczyć czy to u niego zadziała to proszę na PW.

...

Już pisałem wyżej, poprawka jest, dzisiaj ją dostałem. Dotyczy bazy danych, dostałem pliczek "update_db.php" po uruchomieniu którego wszystko jest OK. Jeżeli ktoś już się wkopał i na własną odpowiedzialność chce zobaczyć czy to u niego zadziała to proszę na PW.

Ja jeszcze tego nie zrobiłem. Ale to oznacza, że w poniedziałek aktualizacja, którą się ściągnie będzie już działać OK? Czy lepiej od razu zaopatrzyć się w ten pliczek?

u mnie po aktualizacji ciągle pojawiają się błędy jak poniżej (mimo że oczywiście teksty są opublikowane....)

Błędy

Brak tekstu

Brak opublikowanego tekstu (w Tekstach pełnych) przeznaczonego do linkowania z katalogów. Dodaj nowy tekst tutaj: teksty grupy.

Brak tekstu

Brak opublikowanego krótkiego tekstu (w Tekstach pełnych) przeznaczonego do linkowania z katalogów. Dodaj nowy tekst tutaj: teksty grupy.

Zapraszam na Crossweb.pl - wszystie ciekawe barcampy i konferencje w jedym miejscu.

Przydałoby się jeszcze masowe usuwanie katalogów - np. wpiszę sobie slowo kluczowe xxx i zaznaczę wszystkie katalogi i usuwam, bo teraz trzeba pojedynczo.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

salab, w moim przypadku pomogło (choć nie wiem jaki to ma związek) ponowne dodanie zadania cron w terminarzu w Direct Adminie - dziwne, ale po tym publiker ruszył.

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności