Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
CPU 2.8 Ghz x2

2 GB RAM DDR2

łącze: 1 mb/s neostrada, wysyłanie 256 kb/s

ktoś próbował na localu odpalić publikera?

na dobrych hostingach co 1 minute miałem max 1300 wysłanych do precli i troche do katalogow.

Warto przenosic sie na local?

Daj namiar na taki hosting!

Czy zdarzyło się komuś z Was, że na jakimś serwerze instalacja publikera nie mogła zatwierdzić klucza licencyjnego, mimo, że był na 100% prawidłowy? Wyniknął jakiś problem z komunikacją w tym temacie. Autor twierdzi, że z jego strony wszystko gra i klucz poprawny - może ktoś miał już taki problem?

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Twój wybór czy wolisz wydać 4 razy więcej na narzędzie, które spamuje w większości przypadków czy mniej na narzędzie które dodaje do katalogów - tutaj nawet funkcja narzędzia jest inna

Ale to narzędzie samo nie spamuje ? To ktoś chce aby ono spamowało. Więc kwestia tego do czego je zastosujemy i równie dobrze może robić to samo co publiker :)

Ale nie liczyłabym że auto publikera obniży cenę - mnie się też udało zakupić coś koło 200 zł jak kosztował :lol: i nie żałuję i nie chcę z wiadomych względów, żeby autor obniżył cenę :)

Otóż piękna mentalność Polaków ... takich osób nie rozumiem. Sam kupił za 200, a gdy zwiększyli cene, to nie chce żeby jej obniżyli. Gratulację za myślenie. Takich jak Ty mamy za dużo w Polsce a przede wszystkim na Wejskiej :) myślę, że byś się tam odnalazł. "Byle do swojej kieszni" a inni ? sr**ć na innych. Tyle na ten temat, nie chce już offtopów robić. To była moja mała sugestia do autora.

Witam!

Mam pewne pytanie.

Co robicie by zwiększyć efektywność indeksacji wpisów z publikera?

Zauważyłem, że precle jako tako się indeksują po podlinkowaniu z innych precli, natomiast katalogi to skuteczność jakieś 5%.

Łączycie publikera z kontem e-weblink? czekacie długie miesiące? Oczywiście linkuje z innych katalogów.

Narzędzie do kompleksowego wsparcia działań SEO - https://senuto.com

Darmowe narzędzie do w pełni automatycznej wyceny pozycjonowania

Chris gdy publiker kosztował 200zł był znacznie mniej funkcjonalny niż jest w obecnej wersji, teraz jego funkcjonalność jest większa więc cena też się zwiększyła - logiczne.

Czy wam wyświetlają się katalogi Easydir? u mnie cały czas 0.

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Jak ustawić najoptymalniejsze opcje z pingowaniem , znaczy co zaznaczać aby smigał na 140 % , Ping ował wszytsko i zawsze, a no i co z indeksacja? Będzie opcja sprawdzenia?

CPU 2.8 Ghz x2

2 GB RAM DDR2

łącze: 1 mb/s neostrada, wysyłanie 256 kb/s

ktoś próbował na localu odpalić publikera?

na dobrych hostingach co 1 minute miałem max 1300 wysłanych do precli i troche do katalogow.

Warto przenosic sie na local?

Daj namiar na taki hosting!

żebyście zrobili to co z linuxpl.com ... oj nieeee podam.

Wracając do pytania jak ktoś używa publiekra na localu niech coś napisze odnośnie skuteczności.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności