Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ale nie liczyłabym że auto publikera obniży cenę - mnie się też udało zakupić coś koło 200 zł jak kosztował :) i nie żałuję i nie chcę z wiadomych względów, żeby autor obniżył cenę :hi:

Otóż piękna mentalność Polaków ... takich osób nie rozumiem. Sam kupił za 200, a gdy zwiększyli cene, to nie chce żeby jej obniżyli. Gratulację za myślenie. Takich jak Ty mamy za dużo w Polsce a przede wszystkim na Wejskiej :) myślę, że byś się tam odnalazł. "Byle do swojej kieszni" a inni ? sr**ć na innych. Tyle na ten temat, nie chce już offtopów robić. To była moja mała sugestia do autora.

Jeżeli już to sama nie sam - czytaj ze zrozumieniem. Kupiłam publikera wtedy kiedy nikt nie wierzył że to działa, wtedy kiedy publiker miał o połowę mniej funkcji - nie było linkowanie z SWLi, nie bylo pingowania, nie było rejestracji ręcznej w preclach, nie było niektórych katalogów. Wtedy kiedy każdy "nasrałby" na publikera, po niepowodzeniach addera, a teraz kiedy każdy przekonał się do tego programu i kiedy program zdobył już renomę to chcesz go za 200 zł?? No wybacz, ale zawsze tak jest - mercedes też nie kosztował kiedyś tyle ile teraz - najpierw trzeba sobie wyrobić markę i renomę, a Ci którzy kupują "w ciemno" czasami zyskują, czasami tracą. Gdyby publiker okazałby się drugim adderem7 to byś powiedział że tylko frajerzy kupili go za 200 zł. I nie zniżę się do Twojego poziomu (mówisz że takich ja ja jest w Polsce za dużo), bo nawet czytać ze zrozumieniem nie potrafisz, żeby zauważyć, że jestem kobietą.

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Nie ma co polemizować, soft powienien kosztować 100 zl wiecej (sugestia dla autora :P )

I tak jest wart kazdej złotowki...

To, że program dobry - zgoda. Ale ekonomicznie to zachęcasz do ryzyka, bo podniesienie ceny może być strzałem w kolano. Przy obecnej cenie, przy dobrych opiniach publiker się może dobrze, a nawet lepiej sprzedawać. Podniesienie ceny może zmniejszyć sprzedaż i to tak, że wzrost ceny tego nie zrekompensuje. Szczególnie ryzykowne, że pojawiają się nowe automaty, jeszcze nie tak rozbudowane, ale tańsze i sukcesywnie będą powiększać swoje możliwości.

Wydaje mi się Panowie, że faktycznie nie ma sensu polemizować co do ceny programu - to nie my ją ustalamy...

Ktoś zadał pytanie czy dodaje nam do tej liczby precli jaką sobie ustawimy - u mnie odpowiedź brzmi tak. Zapisałam, że ma dodać do 20 precli, dodał do 19 i po jakimś czasie przyszedł mail, że nie ma tekstów w grupie (widocznie gdzieś już wysłał tekst dwudziesty)

Wiem, że kobieta to rzadkość na forum PiO... niemniej jednak zwracaj się do mnie w rodzaju żeńskim ;)

Jeśli posiadasz psa to polecam Ci dla niego szelki Guard

Jest masowe dodawanie, jest wzrost wydajności bez zmiany środowiska, co bardzo cieszy.

Liczba dodań w statystykach zmniejsza się , co wydaje mi się dość dziwne, dla przykładu: z dnia dzisiejszego 12 000 dodań, sprawdzenie ponowne - 11500 wysłanych - ponownie - 10 200.

W dalszym ciągu boli małpie dodawanie, ale to już inni pisali - powinien być start i finish i wszystkie katalogi/precle załatwione. Dodanie do tego samego kilka razy nikogo nie cieszy.

Fajny apdejt. Changelog na stronie sugeruje płatne przejścia do następnych wersji w przyszłości, mam nadzieję że dołożycie coś fajnego :)

Ostatnio na blogu:

Tania alternatywa dla xrumera

Generowanie zadań jest trochę niedopracowane i przy większej ilości projektów publiker zaczyna zamulać(są ostrzeżenia w manualu^^). Ja sobie zrobiłem ręcznie porządek w DB i śmiga jak nowy :) Po dodaniu urli do sprawdzenia przestaje dodawać do czasu zakończenia rozpoznawania ;)

nihil fit sine causa

Ja sobie zrobiłem ręcznie porządek w DB i śmiga jak nowy :)

Powiedz proszę, co zrobiłeś z bazką, żeby było lepiej?

Pozdrawiam!

BV

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

jak u was jest?

Wysłanych: 1362 (do katalogów: 244, do precli: 1118)

Opublikowanych: 784 (w katalogach: 302, w preclach: 482)

Przez jaki okres czasu?

przez 1 dzień

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności