Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

wgrywalem juz parokrotnie aktualizacje na serwer i dalej wywala bledy przy sprawdzaniu grupy

"

Wyniki sprawdzenia grupy

Błędy

Brak tekstu

Brak opublikowanego tekstu (w Tekstach pełnych) przeznaczonego do linkowania z katalogów. Dodaj nowy tekst tutaj: teksty grupy.

Brak tekstu

"

Mam to samo mimo iż tekst jest opublikowany. Dodatkowo odznacza mi opublikowane linki w grupie i "linkuj z katalogów". Dotyczy to nowo stworzonych grup akurat pod EasyDir i dzieje się w momencie kiedy program miałby je linkować bo odświeżają się godziny w grupie. Zamiast tego wyłącza te opcje. Stare grupy działają normalnie.

Jednak za pierwszym razem dodało po jednym wpisie w katalogu ale od kilku dni zaznaczam te opcje i wciąż ten sam proces czyli odznacza je. Wgrałem ponowną aktualizacji ale to samo jest.

Matrix to nie jest film science-fiction a jedynie film osadzony w realiach futurystycznych obrazujący całą prawdę o naszym życiu niczym dobry film dokumentalny...

Darmowe MP3

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
wgrywalem juz parokrotnie aktualizacje na serwer i dalej wywala bledy przy sprawdzaniu grupy

"

Wyniki sprawdzenia grupy

Błędy

Brak tekstu

Brak opublikowanego tekstu (w Tekstach pełnych) przeznaczonego do linkowania z katalogów. Dodaj nowy tekst tutaj: teksty grupy.

Brak tekstu

"

Mam to samo mimo iż tekst jest opublikowany. Dodatkowo odznacza mi opublikowane linki w grupie i "linkuj z katalogów". Dotyczy to nowo stworzonych grup akurat pod EasyDir i dzieje się w momencie kiedy program miałby je linkować bo odświeżają się godziny w grupie. Zamiast tego wyłącza te opcje. Stare grupy działają normalnie.

Jednak za pierwszym razem dodało po jednym wpisie w katalogu ale od kilku dni zaznaczam te opcje i wciąż ten sam proces czyli odznacza je. Wgrałem ponowną aktualizacji ale to samo jest.

Sprawdź na wszelki wypadek czy nie masz w tekście błędów, np. jest zaznaczone do podlinkowania, a wstawiałeś własne urle, a nie wcześniej zdefiniowane, albo błąd w składni synonimów czyli najczęściej brak klamry zamykającej lub otwierającej. I jeszcze czy generator tekstów jest odpowiednio włączony.

czy ktos mi podpowie dlaczego publiker pokazuje w statystykach ze dodal wpis do katalogu ktory nie dziala nie isnieje jest niedostepny ???

Wysłanych: 391 (do katalogów: 142, do precli: 249)

Opublikowanych: 4 (w katalogach: 2, w preclach: 2)

wszystkie te 390 adresow to nieistniejace katalogi na ktorych sa albo reklamy albo nic nie ma

dlaczego publiker do nich dodaje? dlaczego ujmuje to w statystykach?

czy ktos mi podpowie dlaczego publiker pokazuje w statystykach ze dodal wpis do katalogu ktory nie dziala nie isnieje jest niedostepny ???

Też to zauważyłem.

A jak pozbierasz do kupy wszystkie niedoskonałości publikera, to możesz dojść do ciekawych wniosków. ;)

Eksperyment Discover.pl

Gdzieś na początku tego wątku możesz przeczytać, że OVH nawet dedyk nie jest polecany bo ma problemy z dodawaniem do katalogów na ich serwerach, więc raczej nie bardzo.

Wracając do mojego problemu to generowanie tekstów działa normalnie. Błąd jest tylko jak nie ma opublikowanego linku. Problem jest w tym, że wciąż wyłącza mi ten opublikowany link i opcje linkuj z katalogów. Czy ktoś wie co może być przyczyną?

Matrix to nie jest film science-fiction a jedynie film osadzony w realiach futurystycznych obrazujący całą prawdę o naszym życiu niczym dobry film dokumentalny...

Darmowe MP3

A jak pozbierasz do kupy wszystkie niedoskonałości publikera, to możesz dojść do ciekawych wniosków. :D

masakra

Wysłanych: 1033 (do katalogów: 383, do precli: 650)

Opublikowanych: 5 (w katalogach: 3, w preclach: 2)

a niby tak wszyscy chwalili publikera

nierozumiem skoro mam losowo dodawanie to na 1000 wyslanych tylko trafil w 5 działajacych katalogów ?

:D u... teraz przeinstalowany publiker nie uznaje klucza licenzji.

ten sam katalog, domena.

Podany klucz licencji nie jest prawidłowy (kod błędu: 4)

admin mnie odpisal auto odpowiedzia ze jest na chorobowym do 3.09

u... tez chce sie bawic w to co wszyscy. :)

Opublikowanych: 5 (w katalogach: 3, w preclach: 2)

a niby tak wszyscy chwalili publikera

Widocznie masz coś źle bo u mnie z 1 dnia wygląda to tak:

Wysłanych: 10948 (do katalogów: 1961, do precli: 8987)

Opublikowanych: 9540 (w katalogach: 1421, w preclach: 8119)

I są to rzeczywiście dodane wpisy, więc stawiał bym na hosting lub źle wgraną instalację.

...

Pawka, a czy ten sam IP, zmieniałeś serwer czy zwykła reinstalacja? Zdaje się, że licencja jest przypisana do IP. Miałem podobny problem, ale z innego powodu, przy instalacji na vps - publiker nie uznaje sprawdzenia licencji stojąc na lighttpd, na Apache poszło od strzała.

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

U mnie wszystko wporządku z dodawaniem. Aktualizacja też przebiegła bezproblemowo.

Wysłanych: 2375 (do katalogów: 691, do precli: 1684)

Opublikowanych: 2017 (w katalogach: 739, w preclach: 1278)

U mnie wszystko wporządku z dodawaniem. Aktualizacja też przebiegła bezproblemowo.
Wysłanych: 2375 (do katalogów: 691, do precli: 1684)

Opublikowanych: 2017 (w katalogach: 739, w preclach: 1278)

mam to samo co zauwazylem u Ciebie:

Wysłanych: 632 (do katalogów: 416, do precli: 216)

Opublikowanych: 457 (w katalogach: 422, w preclach: 35)

u Ciebie wyslanycjh do katalogow 691 a opublikowane 739

u mnie wyslanych do katalogow 416 a opublikowanych 422 :D

ten program to cudotworca, wiecej opublikowal niz wyslal - to zartem, a na powaznie pytanie do tworcow oprogramowania z czego wynika ta rozbieżność ?

Nie kupuj domen na cyprze jezeli nie chcesz ich stracić,. Jest tylu uczciwych rejestratorów w Polsce.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności