Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Pavvel napisał(a):
  krypod napisał(a):
Widzę, że nie jestem sam...

I mnie spotkała taka sytuacja, ciągle reset hasła i mieli w nieskończoność. w statystykach zero aktywnych precli.

Pisałem w tej sprawie do supportu, na razie kazali zainstalować skrypt ponownie i jeśli to nie pomoże, to mamy wtedy dalej szukać rozwiązań.

Reinstalkę będę robił jutro, dam znać czy pomogło

U mnie podobnie. Instalowałem wczoraj/dzisiaj około 00. Zarejestrował się w WP ale ciągle resetuje hasła. Przed chwilą na @ 1000 resetów. Odpaliłem sprawdzenie maila, pobrał 1000 maili... i w cronie + 1000 zadań resetu hasła... coś jest nie tak. 0 aktywnych WP.

SEO BulletProof VPS.

Załóż konto na dropbox.

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
  My4tic napisał(a):
U mnie podobnie. Instalowałem wczoraj/dzisiaj około 00. Zarejestrował się w WP ale ciągle resetuje hasła. Przed chwilą na @ 1000 resetów. Odpaliłem sprawdzenie maila, pobrał 1000 maili... i w cronie + 1000 zadań resetu hasła... coś jest nie tak. 0 aktywnych WP.

Po instalacji lepiej przez 3 dni nic nie robić tylko czekac az publiker zalatwi sprawe z wp...

Potem mozna sie niepotrzebnie stresowac

Hasło jest standardowe - pisze na stronie publikera (napisał bym ci ale już nie pamiętam, może admin, admin) i musisz zmienić po zalogowaniu - przynajmniej wypadało by

Ponawiam pytanie : Jak u was z rozpoznawaniem tokenów w katalogach ? U mnie chyba kipesko bo bardzo dużo mam tego do wpisania ręcznie

Yeden napisał(a):
Ciągle coś się dzieje. U mnie przez kilka dni dodawał jak szalony, a dzisiaj już 11 godzin sprawdza wpisy i zero wysyłek.

U mnie to samo, zrobiłem update w czwartek, do soboty było OK a dziś mam 6% wysłanych wpisów co zwykle. Tendencja spadkowa, bo jak nie planuje nowych dodań.

Co ciekawe, nie ładuje mi też nowych katlaogów i cały czas mam Easy-dir = 0.

Coś ta "aktualizacja" nie wyszła, będę się musiał cofnąć do backupu :/ i poczekać aż autor poprawi błędy...

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

mkane napisał(a):
  Yeden napisał(a):
Ciągle coś się dzieje. U mnie przez kilka dni dodawał jak szalony, a dzisiaj już 11 godzin sprawdza wpisy i zero wysyłek.

U mnie to samo, zrobiłem update w czwartek, do soboty było OK a dziś mam 6% wysłanych wpisów co zwykle. Tendencja spadkowa, bo jak nie planuje nowych dodań.

Wczoraj o 8:16 zaprzestał wysyłki. Po restarcie serwera sprawdzał jedynie wpisy, coś tam niby logował, ale jak sprawdziłem archiwum, to tam niczego nie było. Po kolejnym restarcie serwera "Aktualnie brak zaplanowanych zadań do wykonania." i koniec balu.

Edycja. Juz naprawione. Tabela wymagała naprawy.

Eksperyment Discover.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności