Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Ten soft zbliża sie niebezpiecznie do poziomu addera.

No niestety, adder na początku też był OK a później w miarę rozrostu.....

Publiker nie jest złym softem ale ciągnie się w nim wiele błedów a jak widać updaty nie powodują ich usunięcia tylko dodają kolejne..

Pisałem tu nie raz, lepiej jakby się autor skupił na poprawie działania, optymalizacji niż na nowych funkcjach.

Niestety ostatnia "poprawka" wtopa :/ Na chwilę obecną wróciłem do v.0.13 bo wydajność spadła o 90%, przy wzroście zasobów jakie były marnotrawione do "pracy".

@Yeden

Poprawienie mechanizmów wyłapywania niedziałających katalogów i odpowiedniego ich oznaczania moim zdaniem jest priorytetową sprawą, jak widać jednak autor ma odmienne zdanie.

Ja już nie pisze na support maili z błędami jakie znalazłem. Po mailu traktowany jestem jakbym nie znał się na niczym, później niby przyznawana mi jest racja i następuje obiernica "zobaczymy, poprawimy..".

Po miesiącu pytam się co w mojej sprawie i okazuje się, że autor nie pamięta o co chodzi, więc znowu tłumaczę, znowu mam wrażenie, że ktoś mi insynuuje jakbym nie znał się na niczym i....

Ech ...

Pomału rzeczywiście zaczyna się Adder robić.....

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

Ten soft zbliża sie niebezpiecznie do poziomu addera.

No niestety, adder na początku też był OK a później w miarę rozrostu.....

Publiker nie jest złym softem ale ciągnie się w nim wiele błedów a jak widać updaty nie powodują ich usunięcia tylko dodają kolejne..

Pisałem tu nie raz, lepiej jakby się autor skupił na poprawie działania, optymalizacji niż na nowych funkcjach.

Niestety ostatnia "poprawka" wtopa :/ Na chwilę obecną wróciłem do v.0.13 bo wydajność spadła o 90%, przy wzroście zasobów jakie były marnotrawione do "pracy".

@Yeden

Poprawienie mechanizmów wyłapywania niedziałających katalogów i odpowiedniego ich oznaczania moim zdaniem jest priorytetową sprawą, jak widać jednak autor ma odmienne zdanie.

Ja już nie pisze na support maili z błędami jakie znalazłem. Po mailu traktowany jestem jakbym nie znał się na niczym, później niby przyznawana mi jest racja i następuje obiernica "zobaczymy, poprawimy..".

Po miesiącu pytam się co w mojej sprawie i okazuje się, że autor nie pamięta o co chodzi, więc znowu tłumaczę, znowu mam wrażenie, że ktoś mi insynuuje jakbym nie znał się na niczym i....

Ech ...

Pomału rzeczywiście zaczyna się Adder robić.....

Ja chyba też nie będę się spinał. Bo to traci sens. Skoro na 1.3 soft działał dobrze, na 1.4 nie i sypie się błędami to otrzymuję komunikat że nikt więcej tego problemu nie ma. I nic z tym się nie da zrobić.

To w takim układzie wychodzi na to że dałem blisko 400 pln za coś co działało dobrze przez okres próbny.

załóżcie osobny temat

"błędy w publikerze" - bo werować aktualny temat i szukanie żali to wyzwanie

W powyższym temacie jak się podpisze więcej osób to może poważnie was potratują

Jeżeli szukasz drogich wizytówek lub strasznie drogich ulotek to zobacz: reklama bydgoszcz. Zaprojektują tobie genialną reklamę ale za wielką kasę.

Można zakładać taki topic, ale sytuacja jest co najmniej dziwna. Czytam te narzekania - słuszne, jestem pewien - i od razu sprawdzam jak u mnie. I tu obraz się zaciemnia, bo u mnie od aktualizacji żadnych niespodzianek, choć może - parafrazując "Misia" - "nie bój, nie bój, też ci wyłączą" :). Nie mnie twierdzić, co jest przyczyną. Pewnie są jakieś bugi, ale też może w jakimś stopniu przyczyniają się do tego jakieś własne modyfikacje, przenosiny i takie tam, które oczywiście też nie powinny (oprócz może zmiany w bazie z innodb na myisam) powodować błędów. Ale z drugiej strony biadolenie, ze Publiker umiera to chyba ciut na wyrost. Poczekajmy, niech nam Publiker wyzdrowiej i coś powie, a powinien to zrobić szybko.

Ale ja też mam pretensje do nowej wersji. Fajnie, że dodano easydir, ale to, że tak duża ilość katalogów trafia do manualnego dodawania, to już nieporozumienia. Z qlwebami mogę się pogodzić, szczególnie z zaniedbanymi, gdzie captcha jest schrzaniona, ale easydir - wg mnie - to trochę inna i bardziej uporządkowana bajka.

A dla mnie nadal nie do przeskoczenia jest cena. Gdyby tylko autor programu opuścił ją do ok 250 zł ludzie kupowali by go jak swieże bułeczki :) Cóż nie każdy musi mieć łatwo w życiu :)

Najlepiej żeby było za 5 zł na Allegro :) Zobacz ile kosztują tego typu softy za granicą... Cena wg mnie jest odpowiednia do jakości działania.

Czy wam po aktualizacji też wyskakują takie błędy, pomimo że faktycznie nie istnieją?

Błędy

Brak tekstu

Brak opublikowanego tekstu (w Tekstach pełnych) przeznaczonego do linkowania z katalogów. Dodaj nowy tekst tutaj: teksty grupy.

Brak tekstu

Brak opublikowanego krótkiego tekstu (w Tekstach pełnych) przeznaczonego do linkowania z katalogów. Dodaj nowy tekst tutaj: teksty grupy.

Brak tekstu

Brak opublikowanego tekstu (w Tekstach pełnych) przeznaczonego do linkowania z precli. Dodaj nowy tekst tutaj: teksty grupy.

Brak tekstu

Brak opublikowanego tekstu (w Tekstach pełnych) przeznaczonego do podlinkowania z katalogów. Dodaj nowy tekst tutaj: teksty grupy.

Brak tekstu

Brak opublikowanego krótkiego tekstu (w Tekstach pełnych) przeznaczonego do podlinkowania z katalogów. Dodaj nowy tekst tutaj: teksty grupy.

Brak tekstu

Brak opublikowanego tekstu (w Tekstach pełnych) przeznaczonego do podlinkowania z precli. Dodaj nowy tekst tutaj: teksty grupy.

Mi nie wyskakuje błąd.

Mam podobnie z tagami.

baner-seostationv2.png

Mnie przede wszystkim wkurza to, że nie zmieniałem serwera, nie zmieniałem katalogu docelowego, nie zmieniałem nazwy bazy danych, użytkownika bazy danych - tylko i wyłącznie skasowałem wszystko i postawiłem od nowa w tym samym miejscu (bo jedyne co robił skrypt to resetował 3 dni hasła) a tu się okazuje, że klucz licencji już nie działa.

Ja rozumiem, że przy zmianie hostingu, domeny trzeba zgłosić i się nabywa nowy klucz a tamten wygasa ale to to już przegięcie, jeszcze mam pecha i autor choruje jestem uziemiony. A tak w ogóle - nie wiem skąd się wzięło u was prawie 400 zł bo ja zapłaciłem 459 z groszami za licencję i jednak wolę, żeby działała.

Nie wszyscy mają problemy, nie zauważyłem po updacie żadnych. Statystyki z doby:

Wysłanych: 6373 (do katalogów: 411, do precli: 5962)

Opublikowanych: 5083 (w katalogach: 762, w preclach: 4321)

Nie linkuje dużo, ale 100% podlinkowuje parokrotnie :D Jedynie testowy projekt ustawiłem na 2000 dziennie, a wyrabia ze 1300

Cześć

Mam do Was pytanko

Czy jeśli zainstalowałem Publikera na serwerze iswift to jest on juz gotowy do prawidłowej pracy? Czy muszę wprowadzać jakieś modyfikacje w ustawieniach serwera jesli chodzi o wywołania cron? Czy przy 3-4 domenach i niezbyt intensywnym linkowaniu wystarczą domyślne ustawienia?

Wszystko jest ok.

Cześć

Mam do Was pytanko

Czy jeśli zainstalowałem Publikera na serwerze iswift to jest on juz gotowy do prawidłowej pracy? Czy muszę wprowadzać jakieś modyfikacje w ustawieniach serwera jesli chodzi o wywołania cron? Czy przy 3-4 domenach i niezbyt intensywnym linkowaniu wystarczą domyślne ustawienia?

[...]jeszcze mam pecha i autor choruje jestem uziemiony.

mimo ze choruje to ja dostalem klucz nastepnego dnia od prosby o jego wydanie

A tak w ogóle - nie wiem skąd się wzięło u was prawie 400 zł bo ja zapłaciłem 459 z groszami za licencję i jednak wolę, żeby działała.

jeszcze jakis czas temu publiker byl sprzedawany bez VAT czyli za 377, od jakiego miesiaca jest 377+VAT

https://www.kolarstwo.tk/?s=pozycjonowanie+...sk&n=Search

https://cytryna.neteasy.pl/?s=pozycjonowani...sk&n=Search

https://www.zkwp.opole.pl/?s=pozycjonowanie...sk&n=Search

Czy to błąd publikera czy użytkownika? Więcej przykładów nie będę podawać, ale w zasadzie większość WordPress jest zasyfiona tym gównem. Jeśli to wina publikera to program jest nieporozumieniem.

Ja już też na samym początku zwracałem na to uwagę - przecież ta zmiana nie dość że prosta do zrobienia odciąży również sam program...

iDir - skrypt na katalog stron lub firm - następca projektu SEOKatalog, dostosowany do dzisiejszych standardów, w pełni responsywny, na nowoczesnym frameworku.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności