Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

Otóż w tekstach częściowych (w widoku głównym) poza Tytuły/Teksty/Teksty krótkie/Tagi itp przydałby się przycisk z lupką, który otwierałby w nowym okienku przykładowy wygenerowany tekst

Zdecydowanie bardzo przydałaby się taka opcja - podpisuję się pod tym. Jest tyle miejsc w których wpisuje się te wszystkie teksty, anchory, tytuły itp, że człowiek przestaje to ogarniać ;-)

Dodałbym jeszcze aby publiker usuwał   , puste akapity itp. W edytorze tego nie widać, ale przy wstawianiu opisów do katalogów często zostają mi takie kwiatki wyświetlana jako zwykły tekst czyli np. to jest fajny opis  

Ogólnie jednak publiker od dłuższego czasu pracuje stabilnie - zdecydowania udana inwestycja ;-)

Kobol is the name of a planet in the fictional universe - the birthplace and original home of humanity

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Dodałbym jeszcze aby publiker usuwał   , puste akapity itp. W edytorze tego nie widać, ale przy wstawianiu opisów do katalogów często zostają mi takie kwiatki wyświetlana jako zwykły tekst czyli np. to jest fajny opis  

O tak, to potrafi denerwować. Przy okazji, czy ktoś również miał taki jak ja problem - publiker co jakiś czas wstrzymuje wysyłanie tekstów (tylko do katalogów) dla danej grupy (powiadamiając o zatrzymaniu mailem), bo nie spełnia jakichś nieokreślonych warunków? Grupa ma kilka tekstów i do precli i do katalogów, jest przez teksty częściowe obsługiwana, frazy w tekstach występują itp itd i co parę godzin katalogowanie samo się wyłącza. Działało przez kilkanaście dni super i teraz zdechło. Inna moja grupa, dużo prostrza bo jeden tekst dla katalogów i jeden też dla precli (również przez teksty częściowe) śmiga super. Autor został powiadomiony i próbuje dojść o co chodzi, ale może ktoś z Was miał też taki motyw i zna rozwiązanie?

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

jestem zainteresowny powyższym narzedziem i po obejrzeniu filmikow (pr0) raczej spokojnie podchodze do kwestii poradzenia sobie z jego obsluga, natomiast nie jestem biegly w sprawach technicznych dlatego potrzebuje odpowiedzi na dodatkowe pytania:D

Chodzi o hosting pod publikera:)

Posiadam konta na home.pl laohost i hekko , z tego co czytam lepiej odpuscic instalacje na home.pl , ale co z reszta? na ktorym najlepiej zainstalowac publikera? chodzi o zadania i obciazenie hostingu zeby mnie nie przeswiecili ze przeciazam serwery?;/ moze komus wydac sie glupie to o co pytam, jednak dla mnie to dosc wazne z uwagi na nikla wiedze i pojecie w tym temacie:)

Używam publikera na laohost, mam tam najsłabszy pakiecik - powiem Ci, że skrypt odpala się co minutę z crona i obciążenie konta waha się w okolicach 0,1-0,2.:pytajnik: Także bez obaw, nie tylko ja używam tego narzędzia na lao i nie sprawia problemów. Zresztą w razie nawet większego obciążenia nie musisz się obawiać, obsługa jest dość wyrozumiała i pomocna w wielu kwestiach, szczerze polecam. Sam skrypt zresztą też.;)

LaoHost - tani i niezawodny / dhosting.pl - dla stron o dużym ruchu, skalowalne zasoby z płatnością godzinową (link daje 5% rabatu) / spideric - genialny monitoring pozycji niezależny od sytuacji z proxy

Na jakiej zasadzie działa tutaj podlinkowywanie wpisów ?

Na tej samej zasadzie co linkowanie Twoich stron.

Szkoda tylko, że ostatnio autor coś się nie odzywa ... może wprowadza modyfikacje? :)

Zapewne :P Lepiej niech pisze mniej ale za to treściwie. Panowie od Addera dużo gadali i nic z tego nie wyszło...

Autor jest chyba strasznie zapracowany, bo na każdy mail odpowiada z kilku godzinnym opóźnieniem:/ Czy ma ktoś z Was instalkę publikera i mógłby ją wrzucić? Muszę zainstalować go jeszcze raz, bo podobno mam jakiś problem z gmailem i pop3. Autor programu wysłał mi nowy kod licencyjny ale na odpowiedź na prośbę o instalkę czekam już ponad 2h. Będę bardzo wdzięczny...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności