Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Mam pytanko,

Publiker dodaje wpisy do jakichś tam określonych skryptów katalogów. Czy jeśli kataloguję sobie powolutku ręcznie SEO Lightem, to w SEO Lighcie powinienem rozumiem wyłączyć te rodzaje katalogów, które ma w bazie Publiker tak?

Publiker nie ma chyba jakiejś tajnej bazy, której nie miałby SEO Light co nie? :)

nie wiem co się dzieje - mam projekt wrzucony 2010-10-12 i wchodząc w statystyki w publikerze widzę ze od wcześniej wspomnianej daty do dzisiaj mam wysłane łącznie 61 wpisów, jednak każdy dalej i ciągle czeka na publikację. czy ja coś źle robię, czy coś na publikerze się podziało? drugi projekt jaki mam to spokojnie mi się kataloguje.

nie wiem co się dzieje - mam projekt wrzucony 2010-10-12 i wchodząc w statystyki w publikerze widzę ze od wcześniej wspomnianej daty do dzisiaj mam wysłane łącznie 61 wpisów, jednak każdy dalej i ciągle czeka na publikację. czy ja coś źle robię, czy coś na publikerze się podziało? drugi projekt jaki mam to spokojnie mi się kataloguje.

Przede wszystkim to Publiker się powoli rozpędza, choć 7 dni to już wystarczający czas, by działał normalnie.

Podana przez ciebie ilość wpisów nic nie mówi czy to duzo czy mało, bo nie podałeś ile wg ustawień ma dziennie dodawać.

To, że czeka na publikację, to przecież normalne. Nie widziałeś katalogów stron? Przecież część z nich jest moderowana i trzeba poczekać na akceptację.

I na koniec: skuteczność Publikera w dużej mierze zależy od ciebie. Jak np. źle ustawisz kategorie i Publiker nie będzie takich znajdywał, to - co logiczne - nie będzie dodawał. A działania z wyszukiwaniem kategorii wykona czyli zajmie to też trochę czasu. Naprawdę warto zobaczyć jak wyglądają typy katalogów do których się dodaje.

Czy ktoś na forum używa na Publikera na serwerze Netmark, chodzi mi o działanie Corna - czy śmiga to bez problemu. Aha i przydałaby się promocja cenowa na Publikera może taka przedświąteczna zniżka o 30 %.

praca, darmowe dokumenty - listy motywacyjne

ogłoszenia - praca oferty

oszczędzasz na lokacie - najlepsze lokaty

Mam pytanko,

Publiker dodaje wpisy do jakichś tam określonych skryptów katalogów. Czy jeśli kataloguję sobie powolutku ręcznie SEO Lightem, to w SEO Lighcie powinienem rozumiem wyłączyć te rodzaje katalogów, które ma w bazie Publiker tak?

Publiker nie ma chyba jakiejś tajnej bazy, której nie miałby SEO Light co nie?

lorenz właśnie przeniosłem publikera na ten serwer i zaczynam testowanie, początek wygląda obiecująco ale do jakiej ilości dojdzie ilość dziennych wysłań nie wiem bo jeszcze nie dodałem wszystkich projektów.

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Mam pytanko,

Publiker nie ma chyba jakiejś tajnej bazy, której nie miałby SEO Light co nie?

Zadajesz to pytanie po raz drugi, ale ono jest z rodzaju logicznych a nie "wiedzowych" i z lekka trąci oczywistością (lub ilością posiadanego czasu i sił) zawartą w pytaniu :) Weź to na logikę. A co do baz, to Publiker z pewnością nie ma tajnej, jeśli sam sobie jej nie zbudowałeś, choć i bez tego pewnie bazy z obu programów jakimiś katalogami mogą się różnić.

No cóż dwa tygodnie testów, wpisy jako tako dodaje, ale żeby efekt w google był to nie bardzo..

Przepraszam, ale rozwalają mnie takie teksty. Narzędzie przecież, mniej lub bardziej, spełnia swoje zadanie czyli dodaje do katalogów i precli. Ale narzędzie samo w sobie nie pozycjonuje. To, że się ma pióro i długopis nie oznacza, że od razu napisze się dobry tekst. Potrzeba czegoś więcej. Narzędzie to tylko narzędzie, a efekty zależą od tego jak się je używa, do czego się używa i w końcu kto go używa. Zbyt wiele jest tu czynników od których zależy powodzenie takich działań i czekanie, by - bądź co bądź tylko skrypt - robił cuda wianki nie jest dobrym rozwiązaniem.

Witam.

Mam pytanie odnośnie publikera czy autor może pomyśleć nad funkcą aby zaznaczać w okienkach listę katalogów i jednym kliknięciem dezaktywować je w taki sposób wyklinujemy katalogi zbanowane bądź nam nieodpowiadające.

Może był już ten temat poruszany i może ktoś znalazł na to rozwiązanie aby nie robić tego pojedyńczo jeżeli tak będę wdzięczny za poradę.

Z poważaniem Paweł

Ja bym na Waszym miejscu nie mial nadziei na szybka aktualke. Jakby autor chcial to taka aktualizacje mozna by zrobic w max 2 dni. Napisal, ze niby nad czyms tam pracuje, zeby na forum byl spokoj :) Smieszne jest, ze tworzy jakies boty zbierajace adresy katalogow itp. duperele, ktore nam nie sa potrzebne, bo kazdy sam sobie moze liste katalogow zbudowac. Poza tym zamiast tworzyc boty i inne duperele to moglby kupic np. SB i zebrac adresy w kilka minut.

Nikt tu nie chce niewiadomo jakich funkcji tylko podstawowa, ktora pozwalala by w wygodny sposob usuwac katalogi z bazy i zastepowac je swoimi wlasnymi. Nie trzeba byc programista, zeby wiedziec, ze cos takiego mozna w kilka godzin zrobic.

kodeks-logo-baner-pio.jpg

Blog z informacjami o prawnych aspektach związanych z funkcjonowaniem internetu, w tym problematyka dotycząca SEM i SEO. organisciak.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności