Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Klopsik wiesz czemu nikt nie poleca tobie hostingu?

Przyczyna banalnie prosta bo jak postawisz na tym samym hostingu co ja i będziesz wysyłać SPAM to na bank dostaniesz bana po IP,tedy i ja dostane bana bo IP mamy jednakowe.Nu chyba że stać cie dedyka,VPSa lub dodatkowe IP.

VPS i dedyki w dziale Hosting i domeny.

Hosting dedykowany pod Publikera Hekko.pl

Hosting dedykowany pod Publikera Hekko.pl

Jeżeli to ma znaczyć, że polecany dedyk pod Publikera to na Hekko. to powiem, że nie ma co przesadzać. Na Hekko najtańszy i dobrze działający VPS to chyba 47 za miesiąc, a za rok gdzieś 470-480 i przy tym DA za friko. I wtedy można stawiać publikera i inne narzędzia i ma się bez problemu wyłączne IP i nikt nie będzie groził palcem za obciążenie serwera albo zbyt dużą ilość zapytań do bazy :).

zajacgd,masz racje, napisałem ze Hekko jako jedyna firma oferuje hosting dedykowany pod Publikera.I opisuje to w ofercie.

Nie testowałem,ale jeżeli gwarantują ze Publiker bezie chodzi to to już ich problem.ogólniej uważam Hekko za jedną z najlepszych firm hostingowych w tym segmencie.Bo oferuje suport dla zainstalowanego skryptu.To się nazywa hosting dedykowany.Proszę nie mylić z serwerem dedykowanym :)

ja mam takie pytanko odnosnie obslugi publikera

bo tam w tych prezentacjach wideo co sa na stronie glownej publiker.pl jest cos takiego ze jak tworzymy teksty krotkie do katalogow to mowia tam zeby w tekscie wstawiac jakies odnosniki

mi natomiast sie wydaje ze odnosnikiem do naszej strony w katalogach jest tytul tego tekstu i wedlug mnie jest duzo katalogow ktore nie pozwalaja na dodawanie linkow w tekscie

i teraz moje pytanie jest takie czy jak dodam taki tekst bez odnosnikow w tekscie

to czy publiker zrobi tak ze tytul tego tekstu bedzie odnosnikiem do mojej strony, czy jak to bedzie wygladac ?

MaxPan - działa na współdzielonym i to bez problemów. Postawiłem jednego tam bez takich zachęt ze strony hekko - miałem miejsce :). Sprawdzałem zużycie procesora i czy przypadkiem nie przyszło niu-niu dot. zapytań do bazy, ale jest ok. Choć w sumie to ja nie jestem też hurtownikiem. I crona mam co 1 min.

paul2424 - właściwie to wpierw powinieneś poznać strukturę wszystkich katalogów i precli, żeby dobrze dobierać kategorie i zobaczyć jak są linki wstawiane i w ogóle. Jeśli olinkowany w katalogu jest tytuł to publiker to zrobi. Po to osobno definiujesz link. Jeśli można olinkować frazę w opisie, to też będzie zrobione jeśli to uwzględnisz, bo jak link jest niedozwolony to publiker go nie wsadza. Ale jeśli w tekście nie dasz linku to oczywiście nie ma szans by dodać go. Bo i jak?

...

Interesujący sposób przywitania, nie powiem. Ciekawe czy znajdzie się ktoś komu będzie się chciało odpisywać :)

Web Systems: strony www, ecommerce, integracje, marketing internetowy...

zajacgd,nie polecaj swojego hostingu,bo nazbierasz dzieci NEO i będą blokować IP.

Tak do końca się tym nie przejmuję, bo jak ktoś będzie chciał jechać hurtowo to dostanie ostrzeżenia dot. obciążenia procesora i mysql :) Już to przerabiałem na Hekko ;). A jakby co to mam gdzie uciekać - na VPS-a :)

Czy może ktoś się pochwalić jaka jest wydajność Publikera ta serwerze Hekko.pl ( detykowany pod publikera ) tzn ile wpisów idzie na 24h i ile projektów można odpalić żeby działo to stabilnie.

Tworzymy i realizujemy wielkie projekty na bazie najnowszych technologi.

AmbNetMedia. | Blog AmB.

newspress_baner.jpg

...

Interesujący sposób przywitania, nie powiem. Ciekawe czy znajdzie się ktoś komu będzie się chciało odpisywać :)

nie rozumiem o co ci chodzi, co z tego ze mam jeden post, jak trudno ci odpowiedziec to nic nie pisz a nie nabijasz sobie tylko posty

https://www.publiker.pl/a/video/redagowanie...zesciowych.html

W tekstach częściowych masz możliwość mieszania artykułu poprzez akapity, tworzysz teksty częściowe A, B, C i potem publiker miesza artykuł podczas dodawania wpisu, np: BCA, CBA, itd.

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności