Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

czy jak bede mial 2 rodzaje tekstow to publiker bedzie korzystal z nich zamiennie, czy jak to bedzie wygladac ?

Jeśli bedą włączone obydwa generatory to tak publiker będzie je wszystkie stosował.

Z cyklu "Przysłowia Polskie":
- "We wakacja jak i w wiosnę - Google podskakuje se radośnie."
Mój blog o pozycjonowaniu i nie tylko... Strona firmowa - www.antygen.pl

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Właściwie wszystko jest już zrobione:

- bazy prywatne i publiczne

- automatyczne aktualizowanie bazy katalogów/precli i dodawanie nowo wyszukanych w Internecie adresów do bazy (PR, SITE, aktywność, inne parametry) - wyszukiwanie nowych adresów realizowane jest przez nasz serwer, a następnie adresy te są przesyłane do wszystkich instalacji Publikera

- możliwość wyłączenia wysyłania wpisów do zbanowanych katalogów/precli

- kontrola wysyłanych tekstów do precli - w Tekstach pełnych możliwość ustawienia opcji 'tekst do danego precla tylko jeden raz', w Tekstach częściowych możliwość ustawienia dwóch opcji 'tekst do danego precla tylko jeden raz' oraz 'tytuł do danego precla tylko jeden raz'

- wybieranie precli i katalogów według PR, SITE, inne

- inne drobne udogodnienia

Sądzę, że w przyszłym tygodniu wszystko będzie już całkowicie gotowe i przetestowane.

Publiker - katalogowanie stron WWW

Forum programu Publiker - tutaj odpisuję na bieżąco na wszelkie pytania/wątpliwości/problemy itp.

o do ToDo proponuje dopisać manualną dodawarkę do SeoKatalogów i poprawić obecną bo 3/4 kodów nie działa

Zgadzam się w 100% .

A dodatkwo.

Możliwość automatycznego wstawiania w jednym tekście 3 różnych linków, czyli auto1, auto2, auto3. Automat losuje i wstawia 3 różne linki z danej grupy.

Pomysł @taurus bardzo fajny. Jak będzie wyglądało automatyczne sprawdzanie parametrów PR, site? Może warto by pokusić się o panel sprawdzania site, tak aby user miał możliwość ustalenie ile katalogów/precli będzie dziennie sprawdzanych, itd. + koniecznie konto proxy tak aby cały ten proces przebiegał sprawnie. Dodatkowo można by dodać opcję, importowania z .txt listy wpisów w katalogach i sprawdzanie czy dany wpis został zaindeksowany.

Sklep z elementami do balustrad ze stali nierdzewnej - https://homeno.pl

czy macie taki problem ze podczas dodawania manualnego wyskakuje informacja zeby przepisac token a nigdzie nie ma zadnego tokena, ostatnio pojawia mi sie to dosyc czesto

chcialbym sie tez dowiedziec czy tą lista katalogow ktora jest w zakladce katalogi mozna jakos posortowac pod wzgledem pr i czy da sie jakos zaimportowac do publikera seokatalogi

czy macie taki problem ze podczas dodawania manualnego wyskakuje informacja zeby przepisac token a nigdzie nie ma zadnego tokena, ostatnio pojawia mi sie to dosyc czesto

Nie tylko tobie :) Niestety, różnie z tym bywa

czy da sie jakos zaimportowac do publikera seokatalogi

Oczywiście, że nie. W każdej konfiguracji grupy widzisz przecież jakie skrypty Publiker obsługuje.

Przydała by się możliwość sortowania wyświetlanych tabelek według różnych kryteriów, np katalogów wg. PR czy ID. Teraz nie widzę takiej możliwości, chyba że coś przeoczyłam.

Estetyczna i trwała reklama - naklejki 3D oraz breloki - producent.

Rowery i narty Kraków - sprzedaż hurtowa i detaliczna.

Polecamy kamery sportowe i kamery ekstremalne Liquid Image.

W zwiazku ze zblizajaca sie aktualizacja mam pytania do publikera:

- co z obecna lista katalogow ktora kazdy posiada - bedzie ona publiczna czy prywatna ?

bo jesli mam tam 200 wlasnych blogow to powinna byc prywatna...inni tez na pewno maja

pododawane wlasne katalogi i wp

Mam nadziej ze rozwiazaliscie to jakos sensownie

- czy aktualizacja listy deaktywujaca katalogi zbanowane bedzie "obowiazkowa"

powinna byc jako opcja - bo sam mam wzgledny porzadek w katalogach i nie chce zeby mi tam

skrypt mieszal

jeżeli usuniesz wpisy z danej grupy i jak publiker będzie chciał dodac nowy wpis i znajdzie ten poprzedni wpis to ponownie go doda (jeżeli masz ustawione sprawdź przed dodaniem)

Podzielisz się z nami dlaczego chcesz usunąć informacje o wpisach?

Jeżeli szukasz drogich wizytówek lub strasznie drogich ulotek to zobacz: reklama bydgoszcz. Zaprojektują tobie genialną reklamę ale za wielką kasę.

Podzielisz się z nami dlaczego chcesz usunąć informacje o wpisach?

bo nie dostałem kasy za zlecenie.

ponawiam pytanie.

da się usunąć wpis z wszystkich katalogów i blogów z danej grupy?

Nie chodzi o usunięcie grupy tylko wpisów z danej grupy.

forum zdrowotne - dodaj ogłoszenie za darmo!

naprawiasz elektronikę? - dodaj ogłoszenie za darmo!

masz kwiaciarnię? - dodaj ogłoszenie za darmo!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności