Skocz do zawartości

Publiker

publiker.pl

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Też uważam, że to ciut drogo jak na aktualizację, ale sięgnąłem do portmonetki.

Zakładam, że teraz kilka dobrych updateów będzie za free.

Pozdrawiam,

BV

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Potwierdzam, przy katalogach, gdy zaznaczamy katalogi "ptaszkami" przykładowo wszystkie na stronie i damy dezaktywuj, wykona to żądanie, niestety ich nie dezaktywuje.

Dodałem kilka adresów niestety to samo co poprzednicy, niestety ip ani site nie został pobrany.

forum.png

Strony internetowe, sklepy internetowe, pozycjonowanie, aplikacje mobilne, projektowanie graficzne - xfect.pl

Wydaje mi się, że mam to samo. A ponadto to dosyć dużo zabawy i wtedy uświadomiłem sobie, że nie ma sensu się tym bawić i wystarczy ustawić, by nie dodawało do katalogów/precli bez site'u. W sumie na to samo wychodzi, chyba, że ktoś ma zdecydowanie wyższe standardy i musi być minimum np. site co najmniej 10 :). W sumie Publiker ma rację, że nie ma po co dezaktywować, bo mogą to być nowe katalogi, które za krótki czas mogą się rozbujać.

PS. Choć w sumie z webmini to bym nie liczył, że się odrodzą, a tego w bazie jest sporo.

Bardzo proszę o zrobienie obsługi proxy. Sprawdznanie PR i IP nie działa (blokowany przez google)

Scrapebox & SEO tools Windows VPS łącze 1Gigabit!

Biotechnologia medyczna ..... Seoprzyjazny Silnie Moderowany Katalog Stron PR2

"Ludzie mocno przeceniają swój wpływ na innych i zdecydowanie niedoceniają swojego wpływu na siebie samych" by SZ 2009

Chodzi mi o coś takiego:

a/ chwilowy - zablokuje Ci dostep, podejrzewając Cie o bota, przepiszesz captchę, jedziesz dalej i Cię nic nie męczy,

b/ permanentny - zablokuje Ci dostęp, podejrzewając Cię o bota, przepiszesz captchę, wykonasz trochę żądań, znów dostajesz kod z obrazka i tak w nieskończoność;

Obecnie mam problemy ze swoim providerem internetowym - byle oglądnięcie YT czy skorzystanie z Gmail za drugim-trzeciem razem kończy się kodem z obrazka - albo mi się wydaje, albo ktoś dał jedno IP dla zbyt dużej ilości komputerów, bo jest za dużo żądań, tak duzo, że aż są bloki.

Nieruchomości bez pośredników? Tylko NoBroker.pl - platforma ogłoszeń bezpośrednich.

Chyba mały bug w nowej wersji. Jak brakuje tekstów to wysyła za dużo maili. Przez noc dostałem prawie 300 maili nt. jednego projektu:

Projekt: xx.pl

Grupa: Precel xx

ID grupy: xx

Teksty pełne - nie można wygenerować odpowiedniego tekstu

Brak tekstu spełniającego warunki:

opublikowany, przeznaczony do linkowania, tekst normalnej długości (długi), przeznaczony do publikacji w preclach

SEO BulletProof VPS.

Załóż konto na dropbox.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę. Warunki użytkowania Polityka prywatności